Sådan gør du din baby’s klædeskab klar inden ankomstenFoto: Unsplash

10. november, 2021 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Dette indhold er sponsoreret

Skal du snart have en lille ny i hjemmet, og er du ikke sikker på, hvad du skal købe ind, så der er nok tøj til den lille? I denne artikel kan du læse tre gode råd, som du kan vælge at følge, når det kommer til at fylde din babys klædeskab med masser af lækkert tøj, for eksempel fra By Green Cotton, så du kan give din baby sundt og stærkt tøj, som kan holde sig, mens din baby vokser sig større. 

Bukse- og trøjesæt til en uge 

Når du skal gøre din babys klædeskab klar, så er det vigtigt, at du starter med et sæt tøj til alle ugens dage. Det er ikke sikkert, at det er alle dage, at din baby kommer til at bruge bukser eller en kjole, men det er godt at have et sæt til hver dag på en uge, skulle du pludselig have flere dage, hvor det bliver nødvendigt. På denne måde er du ikke tvunget til at vaske ofte, og du kan sørge for at bruge mere tid med den lille. Det er forskelligt, hvad forældre vælger at klæde deres børn i, og derfor er det op til dig at finde ud af, hvilke outfits, som du gerne vil give dit barn.

Heldragter til 10 dage

Derudover så er det vigtigt, at du har heldragter til 10 dage. Dette kan være heldragter, som babyen kan sove og lege i, eller det kan være heldragter kun til om natten. Det vigtigste er dog, at det er heldragter, som nemt kan vaskes og som er skabt i et slidstærkt materiale. Med denne type af heldragt, så er du altid sikker på, at du kan klæde din lille på, og at du altid har et tørt sæt tøj, hvis der skulle ske uheld i hjemmet eller ude. Disse heldragter kommer ofte i flerpakker, så du kan nøjes med at købe få pakker, og først købe nye, når babyen vokser ud af dem. 

Sokker til en hel uge

Til sidst er det nødvendigt, at du har sokker til en hel uge. Det er ikke, fordi din baby kommer til at gå meget i den første tid, men det er for, at din baby altid har varme og rene fødder. Babyer vokser hurtigt ud af deres sokker, og derfor er det en god ide ikke at købe for mange i den samme størrelse men i stedet købe sokker i et slidstærkt materiale, som du nemt kan skifte ud, når babys fødder bliver for store. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen