Sådan finder du det rigtige tøj til dit barn

21. maj, 2020 - kl. 10:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Det er langtfra billigt at have yngre børn. Og det kan være en svær opgave for mange at finde kvalitetstøj til deres børn, til en pris som er fair at betale. 

Står du og leder efter tøj til en fair pris i god kvalitet, kan du kaste et blik hos luxkidz.dk, her finder du tøj til begge køn, i alle aldersgrupper. Men hvad skal du så præcis gøre for at finde det rigtige tøj til dit barn? For en ting er at finde en god hjemmeside med tøj, en anden ting er at finde tøj i den rigtige stil og størrelse. 

Spørg om dit barns mening om tøjet 

Medmindre der er tale om et meget ungt barn, kan det være en stor fordel at spørge om dit barns mening inden du køber noget tøj til dem. I skolen og børnehaven er der nemlig typisk nogle ting som for børnene er ”in” eller ”out”, og børn er sjældent bange for at sige hvis de er utilfredse med det de skal have på. Derfor kan du spare dig selv en hel del besvær, ved at inkludere dine børn i indkøbsprocessen. Ved at gøre dette giver du også børnene mulighed for allerede i en tidelig alder at udtrykke sig selv, gennem deres påklædning. 

Køb hellere en lille smule for stort end en lille smule for småt 

Er dit barns størrelse imellem to størrelser siger en tommelfingerregel at du altid skal købe den største størrelse. Dette skyldes at børn vokser ekstremt hurtigt, og køber du tøjet lidt for småt i stedet for lidt for stort, vokser de hurtigt ud af det, og du vil være nødt til at købe nyt tøj, dette er både tidskrævende og dyrt. Så køb altid hellere tøjet en anelse for stort, uden at det er generende for barnet selvfølgelig. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen