Red din tøjkrise med must haves til garderoben

29. november, 2021 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Kender du det med at stå foran tøjskabet og tænke, at du ikke har noget at tage på? Måske er det simpelthen, fordi at du skal til at se dig om efter nye items til din garderobe. Her får du nogle gode bud på must haves, der kan hjælpe dig igennem tøjkrisen.

Mundbind 

Vi kommer nok ikke udenom, at for tiden er mundbindet nærmest en essentiel del af vores garderobe. Der gik ikke længe, før modedesignere tog opgaven til sig at skabe mundbind, som kan være med til at udtrykke din personlige stil, og som samtidig er flotte. Derfor kan du både finde mønstrede, blomstrede og ensfarvede nuancer, så du kan få et, der komplimenterer resten af dit outfit samtidig med, at den er med til at beskytte dig i en tid, hvor det er vigtigt at være påpasselig. 

En af fordelene ved mundbind er, at den også kan dække over nogle af de udsatte områder i ansigtet, hvis man fx er udsat for uren hud, akne ar eller rødme i ansigtet. Behandling for akne er der flere metoder til. Der er flere plejeprodukter, der kan være med til at hjælpe. Du kan også få behandling fx på en klinik som cutisclinic.dk. Det er dog vigtigt, at du altid sørger for at vælge en klinik og en behandling, som du er tryg ved, og at du tager en velovervejet beslutning.

Hav tøjskabet klar med basic items

I enhver garderobe kan det være en fordel at have nogle basic items, som du altid kan iklæde dig. Det er selvfølgelig op til dig, hvad du definerer som basic items. Her får du nogle forslag til items, du kan bruge hele året rundt.

  • Jeans og bukser i neutrale farver fx sort, cowboy og hvid
  • Stroptoppe, som er perfekte til lag-på-lag
  • Et udvalg af t-shirts
  • En cardigan og en striktrøje
  • En neutral kjole, som du kan style til fest og til hverdag
  • En nederdel
  • Sneakers og støvler
  • Overtøj

 

Koordinér dine basics med mere sæsonprægede tøj som fx sweatere og vinterfrakke til den kolde tid og shorts og sandaler til sommeren. På den måde sørger du for at have tøj til enhver anledning.

Klar til fest

Når du har styr på din basisgarderobe, er det tid til at se dig om efter et udvalg, der gør dig klar til store begivenheder, en tur i byen eller til festen. Supplér dit tøjskab eller tøjstativ med festtoppe og -kjoler eller flotte skjorter. Hop i den lille sorte og de højhælede stiletter, som får dig til at bevæge dig elegant rundt i lokalet, eller knap skjorten, og bind slipset, klar til at invitere op til dans.

Accessories, der pifter ethvert outfit op

Style dit outfit med flotte accessories, som både kan være fine og praktiske. Her taler vi om tasker i forskellige størrelser, bælter, smykker, slips, hatte og ure, som kan fuldende ethvert outfit. De mere sæsonbetonede accessories fx solbriller, halstørklæder, hue og handsker kan du også med fordel få fat på.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen