Pas på den dyrebare smartphone

24. september, 2017 - kl. 10:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Prisudviklingen på de populære smartphones ryger i vejret, og man kan let komme til at skulle fyre en god del af opsparingen af, hvis man vælger at investere i en ny smartphone. Priserne for smartphones som iPhone 6, iPhone 7, samt Samsung S7 og Samsung S8 er i kraftig stigning – og det forventes at priserne i år for disse telefoner stiger med 4,3 procent. Det bliver derfor en relativt dyr fornøjelse, hvis du planlægger at købe en nyere udgave af din smartphone. Men det betyder jo ikke, at vi skal afholde os fra at investere i det stykke tilbehør, som vi nok bruger allermest tid på om dagen. Fornuften ligger nemlig i, at man vælger at investere i skærmbeskyttelse, som hjælper os til at have vores dyrebare elektroniske devises i så lang tid som muligt.

Det er de færreste smartphone-ejer, som aldrig har oplevet dét at få ødelagt skærmen på smartphonen. Som bekendt skal næsten ingenting til, at den kære skærm får en ridse eller to – eller bliver decideret smadret til ukendelighed. Dette er der heldigvis råd for – også hvis du ønsker at din smartphone skal bevare det stilrene look, uden et cover der dækker hele telefonen.

Smart skærmbeskyttelse til telefonen som holder

Før i tiden når der skulle findes skærmbeskyttelse til smartphones, så var det covers som fik telefonen til at fremstå uhandy og allermest som fik den til at ligne en betonklods. Men tiderne med de gigantiske covers er heldigvis ovre nu. I dag kan vi derfor vælge at investere i panserglas som skærmbeskyttelse, der som bekendt kan tåle at få en hammer ned over sig. Det gode ved panserglas er netop, at man får en optimal skærmbeskyttelse af telefonen, som tilmed er usynlig. Det behøver derfor ikke at kunne ses, at telefonen bliver optimalt beskyttet. En ekstra bonus ved at få monteret panser glas på sin smartphone er tilmed, at panserglas kun koster en lille brøkdel af hvad en udskiftning af skærm ville koste.

Står du og skal bruge skærmbeskyttelse på din smartphone med det samme, hvis du for eksempel skal på ferie – og kommer i tanke om, hvor ufedt det er at smadre sin telefon midt i London, når der skal tages selfies foran Big ben. Så er der også råd for, at få sat en hurtig skærmbeskyttelse på mobilen. Der findes også flere udgaver af skærmfilm til skærmbeskyttelse af din smartphone. I dag kan der fås skærmfilm, som næsten beskytter din telefon ligeså godt som panserglas, da flere udbydere i dag producerer skærmfilm med stødabsorberende effekt. Skærmfilm er særligt nemt at have med at gøre, idet filmen blot skal klistres på din smartphonesmkærm.

Husk forsikringen hvis skaden skulle ske

Et ubevidst skub udover bordkanten eller et smut ud af hænderne er rigeligt til, at skærmen tager skade. Ofte kræves der en tilvalgsdækning til din indboforsikring ved forsikringsselskaberne, hvis skader på elektronik skal dækkes – og har man ikke været opmærksom på at få tegnet den rette aftale, til at få dækket elektronikskader – ja så, koster det kassen at få skiftet skærmen på telefonen hos den lokale smartphone-reparatør.

 
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen