Om skæg og om min trimmer og jeg

Jeg har siden jeg fyldte 15 år, ventet på at mit skæg skulle begynde at vokse – det skete bare aldrig.8. oktober, 2012 - kl. 22:55
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Eller det vil sige, det tittede frem omkring munden og sporadisk på mine kinder. Men der har aldrig været nok til fuldskæg. Hvem vil også have fuldskæg?

Skæg er en sjov størrelse, og i disse moderne tider, er jeg begyndt at spotte flere og flere mænd, som virkelig arbejder med deres hår i ansigtet. Jeg må erkende, at jeg også selv er begyndt, at lade mine dun blive til dagsgamle stubbe omkring munden.
Jeg føler det giver mig et mere velvoksent udseende, for uden skægget, så ligner jeg stadig en knægt på 18 år… bare 20 kg tungere.

I de seneste par år har mit forbrug af skrabere derfor begrænset sig til et par pakker om året. Jeg bruger simpelthen en elektrisk trimmer. Men den anden dag dumpede den nye shaver/trimmer fra Gillette ind af døren på redaktionen.
Vi får meget skrammel tilsendt, og i blandt forledens post lå  et samarbejde mellem Gillette og Braun. Nemlig en barbermaskine. Jeg må sige at jeg faktisk synes, at de har formået at lave et produkt, som lever op til prisen (set til ca. 199,-).

Maskinen er en 3 i 1 shaver, hvor trimmeren inkluderer 3 kamme, som trimmer i hver sin længde. Shaveren er (igen) den mest avancerede og tætte fra Gillette nogensinde.

Jeg har fået prøvet produktet af de seneste par dage, og selvom det ikke kan måle sig med min dyre elektriske trimmer, så er det et rigtig godt alternativ, hvis du skal ud at rejse, eller hvis du har lidt mere skæg end undertegnede, så du har brug for at skrabe oftere.

Det er ikke særlig smart, hvis du barberer dig helt clean hver morgen, men hvis du, som jeg, har lidt skæg du gerne vil have til at se ordentligt ud, så er produktet ganske fint.

Jeg ved ikke om du har prøvet den nye ProGlider Styler, men hvis du har så smid en kommentar herunder – hvad synes du?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen