New York Fashion Week SS13 - The worst

Magasinet Dismagazine kårer de værste SS13 kollektioner16. september, 2012 - kl. 16:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Den for nyligt overståede New York Fashion Week bød på mange overraskelser fra de både anerkendte og etablerede designere og de nye upcoming designere. Det amerikanske magazin, Dismagazin, kårede på sin hjemmeside de værste og bedste herretøjskollektioner. Overraskende var nogle af de værste kollektioner at se fra de store modehuse som Alexander McQueen og Versace. 

Versaces kollektion får ikke så få nedsættende kommentarer med på vejen. Tøjet ligner det billige plastick-bras du kan få for en slik på Broadway skriver de. Inspirationen er hentet fra de sidste tragiske år af Studio 54's tid, hvor stil og klasse var skyllet ud med champagnen og kokainen - som DisMagazine skriver, så giver kollektionen assosiationer til Emporio Cocaine snarere end Emporio Versace. Bemærk venligst de lyserøde gladiator lak-støvler med open-toe! 

Alexander McQueens kollektion har en anderledes Britisk Gentleman inspiration over sig. Kollektionen er for den forfængelige gentleman, som gerne suiter sit suit op med broderier, gyldne drage- og guldsmedetryk, gerne i form af karper (som ikke længere kun er forbeholdt kvinder). Hvad synes du om kollektionerne? Er du enig i deres dom eller kan du godt følge trenden?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen