Modeguiden til dig, som er super kreativ

29. november, 2021 - kl. 12:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hvis du er helt vild med mode, og samtidig også er rigtig kreativ, er der en masse muligheder for, hvordan du kan kombinere de to ting. Det kan være virkelig fedt, når man selv laver det tøj, man har på - på den måde er man nemlig helt sikker på, at man ikke ser andre med præcis det tøj, som man selv har på. 

Det er dog ikke kun tøj, du selv kan lave - det kan også være noget som smykker. Du kan nemlig med de rette redskaber lave dine helt egne smykke derhjemme. Find Alt indenfor DIY smykker her.

Sy dig eget tøj!

Hvis du gerne vil have tøj, som ingen andre har, kan det være en mulighed selv at sy det. Det kan nemlig være et super sjovt projekt, hvor du virkelig kan udfolde dig kreativt. Hvis du allerede har en symaskine, er du godt på vej. 

Du kan finde forskelligt stof i butikker eller i genbruger, og lave det til nogle super flotte stykker tøj. Du kan eventuelt finde forskellige videoer, hvor det forklares præcist, hvordan du skal bære dig ad med at sy dette tøj helt fra bunden. 

Hækl eller strik din egen sweater 

Det er igen begyndt at blive koldt udenfor - det er derfor også nu, man virkelig har brug for nogle gode sweatere. Hvis du har mod på det, kan du jo prøve at strikke eller hækle din helt egen sweater fra bunden. 

Du kan finde forskellige mønstre og guides på nettet, som vil hjælpe dig til at lave en super flot sweater helt selv. Det vil uden tvivl også være virkelig fedt at kunne tage en sweater ud fra skabet, og sige, at man helt selv har lavet den. på den måde kan du altså kombinere din interesse for mode med din kreativitet. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen