Lad dem stumpe

Bukserne, selvfølgelig ...17. april, 2014 - kl. 08:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Du skal lade dine bukser stumpe denne sæson. Hvor simpelt og bekvemt har mode lige lov til at være? I mænd er skisme velsignede. Til denne skønne forårstrend behøver du nemlig ikke engang udskifte hele din garderobe for at være med på moden.
 
   Trenden handler i bund og grund om bukser, der er for korte. Men for korte på den seje måde. Tænk ikke på det nørdede look a’ la Steve Urkel, hvor bukserne udelukkende stumper, fordi de er trukket så langt op, at det nærmest er i uoverensstemmelse med menneskerettighedskonventionerne. Nej, du skal tænke på et stilet og preppy look, hvor bukserne stumper med fuldt overlæg. Det betyder altså, at der være afstand fra, hvor dine bukser stopper til dine sko. Vi vil se ankler! Om du så vælger at have korte støvler på, high top-sneakers, sandaler eller sejlersko – og om det bliver med eller uden strømper, er helt op til dig. Du kan ikke gøre så meget forkert, andet end ikke at lade de bukser stumpe.
For at få looket, kan du iføre dig dine yndlingsbukser og give dem et opsmøg eller to. Det er ganske enkelt. Hvis du overvejer at investere i et par nye bukser alligevel, kan du købe dem et nummer mindre i længden. Det vil sige, at hvis du plejer at bruge 32 i længden, kan du nøjes med at købe en størrelse 30 i længden, for at opnå det helt rigtige stumpede look til denne sæson.
Det stumpede look giver dig mulighed for at lege og eksperimentere med strømper i farver og mønstre. Du kan lægge dit fokus på de sidste detaljer, som giver looket ekstra stil og lækkerhed. Tag foråret ind og lad dig inspirere af lysere tider, gladere dage og blomster, der springer ud. Der er ingen undskyldning. Det her må uden tvivl være sæsonens letteste trend.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen