INK blue slår igennem i denne sæson!

Blå som ny trend? Det virker umiddelbart ikke skælsættende; men det er det nu alligevel! Det er elektrisk, frækt og let at gøre casual og stylish!25. august, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


Den gode gammeldages blå i nye klæder, kan man vel måske kalde denne trend?
Umiddelbart ser det jo ikke lige ud til, at farven blå skal være en mega skælsættende trend inden for herremode; det er jo trods alt mandefarvén helt fra barnsben og har altid været det. Men det har alligevel været en farve, som har været stærkt repræsenteret i de store modehuse siden foråret, og jeg tror på, at INK blue (som den nye version kaldes) virkelig vil slå igennem dette efterår!
En af de fede ting ved INK blue er, at det ikke alene er en fed farve, men det er også en virkelig let farve at sammensætte med resten af din basisgarderobe.
INK blue kan bæres med grå for et mere blødt udtryk, hvis du ønsker et mere skarpt udtryk og virkelig fremhæve den flotte farve, er sort det edielle. Alternativt kan INK blue  bruges sammen med forskellige andre blålige toner, som du sikkert har en masse items af i klædeskabet, for at give et sjovt og legende udtryk. Du kan også dine nye INK blue items til en fræk colour-block, med nogle af dine ynglings items! Sidst men ikke mindst, bliver metallic INK blue også  stort, især på accessoirers og små detaljer.
INK blue går selvfølgelig også godt sammen med hvid, rød, orange og brun.
Hvis du er lidt frisk vil det være super coolt og gennemført med et helt suit i den lækre INK blue. Du kan selvfølgelig også bare vælge separate items, hvilket også er ret lækkert. Hvis du ikke lige føler for, at gå med så skarp en farve på store flader, men stadig gerne vil følge trenden, vil det jo være helt ideelt med forskellige accessoirers i INK blue til at gøre dig lidt ekstra lækker! Det kan være alt fra ruskinds boots, en street cap, INK blue krokodille loafers, eller en sprød lædertaske. 

Det er altså forholdsvis let for dig, at være både trendy og stylish hot uden at skulle fornye hele din garderobe. Desuden er den jo fræk uanset om du arbejder på kontor, som håndværker etc. Jeg er vild med denne elektriske farve, som kan kombineres på utallige skønne måder og giver kant. Hvad med dig, er INK blue også en af dine nye favoritfarver?
 
Tjek galleriet ud for at se lækre items i den nye sæsons helt store farve!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen