Idéer til at forkæle de nærmeste – og dig selv

17. januar, 2017 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Januar måned kan hurtigt komme til at virke trist og grå. Samtidigt har vi lige overstået julemåneden og nytår, hvilket højst sandsynligt betyder, at de fleste ikke har det største beløb stående på kontoen. Men det kan være lige netop derfor, at du skal prøve at få januar til at virke bare en lille smule lysere.

Det kan både være ved at gøre gode gerninger og glæde dem omkring dig, men det kan også gøres ved at sørge for, at I får tilbragt noget kvalitetstid sammen i den ellers travle hverdag. Selv de mindste ting kan hjælpe med at få et smil læben hos dine nærmeste, og de vil helt sikkert sætte pris på lidt gavmildhed og omsorg fra din side.

Der er både billigere løsninger, som kan glæde, men der er også idéer, der kan være lidt hårdere mod budgettet alt efter, hvad du stiler efter. Heldigvis er der råd for dette! Hvis du har brug for lidt ekstra penge til din måske stramme økonomi her i januar samt hjælpe dig med at få råd til dine planer om at forkæle dine nærmeste, kan du tage et SMS lån som hjælp.  

Men hvem er det egentlig, du skal forkæle – og hvordan?


Vennerne
Først og fremmest er der dine venner. Der er nok nogle af dine venner, som har stået bag din ryg i tykt og tyndt, og jeres venskab betyder mere, end du overhovedet kan forklare. Men hvor ofte er det lige du sørger for, at gutterne og dig hænger ud sammen? Og det er måske samtidigt på tide, I laver noget andet sammen end at spille computerspil og tage på de sædvanlige byture.

Du kan for eksempel invitere drengene over til et ordentligt herremåltid hjemme hos dig med lækker vin og drinks. På den måde sørger du for, at I får tilbragt noget tid sammen i en ellers travl hverdag, og I kan sidde og blive opdateret på hinandens liv over noget dejlig mad.

Det kan også være, du vil arrangere en herretur med lidt mere sjov og action. Det kan være, at der skal stables en gokart turnering på benene, eller at I skal på ølsmagning.

Der er mange måder at glæde drengene på!

 

Kæresten

Din kæreste vil helt sikkert også sætte pris på at blive sat lidt ekstra pris på her i januar måned. Du kan lave den helt klassiske date-night med lækker mad, massage og film, men det kan også være, der er en helt bestemt kunstner, hun altid har haft et ønske om at se, som spiller i den nærmeste fremtid.

Du kan også forkæle hende med noget så simpelt som morgenmad på sengen eller pleje hendes tømmermænd en dag efter byen, der nok skal glæde hende på en ellers lang og hård dag.

Hvis hun er lidt mere til det materielle, kan du helt sikkert også finde noget til hende. Om det så er tøj eller make-up eller måske er der noget til boligen, hun har længes efter i lang tid, skal du nok kunne finde noget der matcher hendes smag.
 


 

Forældrene

Du må bestemt ikke glemme dine forældre i processen. De har altid været en del af dit liv, og det kan være et godt tidspunkt at give lidt tilbage til dem.
Måske er de kulturelt interesserede – i det tilfælde går der et hav af teaterstykker i teatre landet rundt, som de garanti vil nyde at se sammen med dig. Det kan også være, at de i stedet er til det lidt mere klassiske og vil elske en tur i operaen.

Det kan også være, du vil sørge for, at de får plejet forholdet i mellem dem. Her kan en weekendtur være en genial idé, som de helt sikkert vil sætte pris på - herved behøver du heller ikke selv rive en dag ud af kalenderen.

 

Dig selv

Selvfølgelig skal du ikke selv glemmes i processen. Det er ikke kun kæresten, der skal have lov til at se godt ud med nyt tøj og eventuelle botox behandlinger, og forældrene, der skal nyde weekendophold og kulturelle oplevelser.

Januar måned kan godt være lidt svær at komme igennem, så for at gøre det bare en lille smule nemmere, synes vi bestemt også, at du selv skal nyde godt at din indre januar-julemand.

Der er helt sikkert noget, du har tænkt på i lang tid, som du vil have – om det så er tøj eller en vild oplevelse som bungy jump – nu kan være tiden, du skal gøre dette for dig selv.
 

Om det er dig selv eller dine nærmeste, der skal forkæles – eller måske prøver du at få alle med i din forkælelsesrunde, så er der masser af muligheder for at gøre dette og få lysnet lidt op her i januar.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen