HOT OR NOT IFØLGE SKRIBENT PÅ MODESEKTIONEN.DK: SEBASTIAN TOLSTRUP

Et stykke med Sebastian!12. september, 2012 - kl. 16:24
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hvem er jeg:
Jeg hedder Sebastian Tolstrup, jeg er 24 år og jeg er født og opvokset i Skovshoved lidt nord for København. Jeg har ikke færdiggjort nogen uddannelse efter gymnasiet, så jeg kan ikke blære mig med en kandidatgrad endnu. Jeg droppede ud af Copenhagen Buisness School på andet år, da jeg fandt ud af at jeg ville noget andet. Jeg har arbejdet, og gør det til tider stadigvæk, freelance som model. Det har givet mig forbindelser til spændende mennesker rundt omkring i verden. Derudover har det givet mig oplevelser, som jeg ikke har ville have været foruden, hvis jeg skulle vælge om igen. Jeg skriver om mennesker samt emner med originalitet og kant. I kan regne med at i kun får det at se som jeg selv synes er spændende. Jeg blev tilbudt jobbet som skribent her på siden med præmisset om selv at finde emner og personer til artiklerne. Jeg har altid arbejdet i restaurationsbranchen - man skal jo have smør på brødet. For at være helt ærlig så er det et meget lille nøglehul man skal igennem, for at kunne leve af modelarbejde og mode. Hårdt arbejde, hårdt arbejde og mere hårdt arbejde er nøglen! Lige til sidst en lille appetizer: jeg rejser til L.A. den første november i år for at blive der i to måneder. Det gør jeg for at se hvad den del af verden kan tilbyde en ung mand som mig med smag for ballade. Så folkens, glæd jer til at høre lidt fra ”La la land” i november og december.

Hvorfor herremode:
Herremode er et dynamisk begreb, der hele tiden er i udvikling og dermed aldrig stillestående. Verdenen indenfor herremode er fantastisk, man kan blive spist med hud og hår af internettet og alle de shows og vilde mennesker, der befinder sig i den unikke sfære. Dette finder jeg interessant, og samtidigt er der næsten altid opennings, shows og ferniseringer med fri bar, så det er heller ikke så slemt. Ved siden af de våde varer er der stort set altid smukke kvinder involveret i ligningen, så drenge, jeg går ud fra at i godt kan sætte jer ind i min nysgerrighede for branchen.

What is Hot:
Motorcykler! Gutter, få fat I det pap ASAP! Gamle som nye, alt kan bruges. Er der to hjul og benzin I tanken, så se at komme derud af. Der findes ikke en federe følelse end at åbne helt op på en åben vej med en sydende varm motorblok mellem stængerne. Det er den ultimative frihedsfølelse, og så er det samtidig en selvtillidsforstærker der siger spar to. Jeg ved ikke om i er klar over det, men der noget råt over en mand der lever på grænsen af kontrol. Jeg tror aldrig det er blevet videnskabeligt bevist, men jeg mener der sker en kemisk reaktion inde i kvindehjernen, når de hører lyden fra en motorcykel der bliver vredet godt og grundigt i gashåndtaget. Jeg er ikke selv blevet ejer af et styks mandemaskine endnu, da jeg bruger de fleste af mine hårdttjente penge på bartenderens lønsedler. Dog har jeg den in mente, da denne tiltrækning virkede for et af mine store forbilleder; Lt. Pete Mitchell i filmen Top Gun (1986), med sin Kawasaki GPZ 900 R.

Maverick: I feel the need...
Maverick, Goose: ...the need for speed!

Hvis i befinder jer i Københavns området, kan jeg anbefale jer en rock’n’roll kørelærer ved navn Mik Marker hos Søernes Trafikskole. Han kan findes her: http://www.facebook.com/100procentMC

What is Not:
Det er umuligt at diktere hvad der er dårlig stil, da alle folk er forskellige og er på forskellige stadier i deres liv. Samtidig vil jeg heller ikke være den glatte ål, der prøver at sno mig uden om spørgsmålet. Hjemmeskoen, ”The Croc”, har aldrig været min kop te, selvom den sikkert er meget behagelig at iføre sig, når man efter en lang dag på kontoret endelig kan smække stængerne op. ”No disrespect!”.

Hvem har god stil:
Alle de gamle rødder:
Marlon Brando – Manden er en legende.
Paul Newmann – I min bog har han aldrig fået den fortjente anerkendelse!
Steve McQueen – Har i set Bullit, behøver jeg ikke sige mere.
James Dean – Manden hadede sin far, dette kommer til udtryk i den måske bedst castede film til dato,” A rebel without a cause”.
Otto Brandenburg – Danmarks gamle baggårdstiger, manden kunne flå mormortrusserne af hvilken som helst kvinde, havde han dog bare stadig været med os. Rest in peace Otto!

Hvem ville jeg helst drikke en øl med:
Det må være sidstnævnte, Otto. Han har stil og klasse over sig som kun meget få personligheder kan bære. Dirch og Ernst er dog mulige kandidater. Hvis du er blevet sulten på mere baggrundsviden om Hr. Brandenburg kan i suse ind på dr.dk/bonanza og få hele hans historie igennem den gamle version af programmet ”Her er dit liv”. Her snakker vi ikke Puk Elgaard der sidder og safter over de kendte som vi ser det i dag. Det her er hardcore sandheder og kriser i programmets hovedpersons liv. Skolekammerater, venner, familie og kolleger giver os et indblik I op- og nedture i et meget turbulent og stormfyldt liv. Danmarks svar på James Dean, læg mærke til hvordan han slentrer sig over scenen, som jaguaren Bagera i Junglebogen sniger sig igennem junglen. Jeg ser op til ham fordi jeg oplever ham som et menneske med en personlighed og en karisma som kun få kan måle sig med, jeg ser derimod ikke op til ham som husbond og far, men det er en anden historie vi gemmer til en anden gang. Tjek det ud, det kan være i lærer noget om en af vores kulturs gemte skatte, klippet varer omkring 2 timer og er alle sekunderne værd!

Hvad er blikfang for mig:
Støvler! Et par gamle læderstøvler, gerne smadret efter at have trådt nattelivet igennem!

Mine 5 must haves:
De første fire er tyvstålet fra kokken Jebidiah Allardyce "Cookie" Farnsworth i tegnefilmen Atlantis fra 2001:
  • Bønner
  • Bacon
  • Whiskey
  • Spæk
  • Den sorte kaffe - ”fløde og sukker er sellout!” (citat: Per vers, ”Black Power”)
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen