Her er sommerens must haves

30. juli, 2017 - kl. 08:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Sommeren har ramt Danmark, og med det varmere vejr i vente skal støvlerne og jakken pakkes væk. Men hvad skal det erstattes med? Sommermoden skifter fra år til år, og derfor kan det være svært at følge med i, hvad sommerens must haves er. Nogle år er det moderne med farvede t-shirts, mens det andre år er moderne med helt neutralt tøj eller spraglet mønster. Det er ikke altid til at finde ud af – men her får du en mere universal guide til, hvad du skal gå efter om sommeren – hver sommer. Der er nemlig nogle ting, der forbliver in – i hvert fald i noget tid endnu. Det betyder altså også, at du kan genbruge din sommergarderobe år efter år. Derfor: Læs med her, hvis du gerne vil vide, hvad denne sommers must haves er.

 

De obligatoriske solbriller

Solbriller er et must have år efter år. Inden for solbrille-kategorien skifter moden, ligesom den gør med det meste andet. Du behøver dog ikke at købe nye solbriller hver sommer. Når du skal købe solbriller, er det vigtigste nemlig, at du går efter de solbriller, der klæder dig. Der er stor forskel på, hvilke ansigter der passer til bestemte solbriller – og derfor er det heller ikke alle, der kan bære den solbrille, der givetvis er moderne denne sommer. Sommerens ene must have er altså et par solbriller, der klæder dig. Sørg for at prøve en masse forskellige solbriller, og vælg det par, der passer bedst til dig – lad være med at tænke på, hvad der er moderne. Det moderne er ikke nødvendigvis det bedste for dig.

 

Pift dit outfit op med accessories

Et af sommerens must haves er accessories af forskellige slags. Om sommeren kan du virkelig bruge accessories til at pifte et casual look op til et mere festligt look. Til de lune sommerfester kan du således sagtens vælge at ankomme i et casual sæt med shorts og korte ærmer – hvis du bare vælger de rigtige accessories til. Om sommeren er især ure og hatte gode accessories, der enten kan underspille sættet eller være med til at give det et mere detaljeret udtryk. På www.magasin.dk finder du et stort udvalg af accessories, du kan bruge henover sommeren.

 

Den brune hud

Den let solbrune hud klæder de fleste - og den har været moderne i mange år. En smule solkysset hud klæder de fleste, men det er ikke alle, der har lige let ved at opnå den solbrune kulør. Hvis du gerne vil gå sommeren i møde med en god kulør, kan du med fordel rejse til udlandet. Så kan du samtidig signalere, at du er helt klar til sommeren – for hvem synes ikke, det er lækkert med en tur under varmere himmelstrøg? Du kan for eksempel tage på en tropisk ferie til Thailand, hvor du kan være sikker på, at solen vil skinne. Vil du lidt billigere afsted, kan du finde en afbudsrejse - find udvalget her. Du skal dog altid huske at bruge solcreme - solskoldet hud er ikke et must have, og det bliver det nok aldrig.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen