Hårmoden ifølge prisvindende frisør Julie Lansner.

Hvis du skal følge med de nye tendenser indenfor hårmode, hvordan skal du så klippes næste gang, du sidder i stolen?10. september, 2012 - kl. 16:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Ligesom vi piger har svært ved at finde rundt i hårmoden, kan jeg forstå på mine drenge-venner, at de har samme problemer.

De typiske spørgsmål er: Hvad er egentlig In? Skal det være kort eller langt? Surfer eller Skoledreng? Jeg har taget en snak med frisør Julie Lansner, der i år vandt Bronzemedalje indenfor branchen. Jeg satser på, at hun med en så fin præstation ved, hvad hun taler om. Jeg har spurgt hende om følgende:

Hvad er hår tendenserne lige i øjeblikket? 
Tendensen er mange, men generelt er det stadig kort, dog på en anden måde end den der startede med Casper Christensen stilen. Det er mere gennemført. Man skal bærer stilen fuldkommen og vigtigst af alt have selvtilliden til at bære den.

Der er 2 typer som jeg personligt syntes fylder mest i modebilledet. Den ene er kortere og mere ”sat”. Frisuren er klippet ultra kort i siderne og med lidt mere på toppen. Frisuren behøver næsten ikke voks, men den kan sidde af sig selv, fordi den er klippet helt skarpt.

Den anden er mere tilfældig med mere længde og volume og mere pjusket. Den indeholder masser af klasse, og man kan sige ” selvtillid med længde".
Hvem har stilen?
Der er flere der har stilen, L.O.C er en af dem. Han har det helt korte i siderne, men med længde på toppen. Håret er altid sat - uanset om der er voks i eller ej. Det er lidt skoledrengs- agtigt og et slikket look, som han, ved at være den rå type han er, bærer med stil. Det bliver ikke for råt eller for pænt men en god balance, især med jakkesæt til.

I den anden boldgade er der James Dean med det høje pjuskede hår. Det er mere tilfældigt, lidt surferagtigt og med mere volume.

Her kræver det dog en vis længde, før det er cool. Hvis det er dette look man vælger, er det vigtigt det bliver gennemført og ikke blot er en korthårsfrisure, der er ved at vokse sig længere uden at være klippet til - tilført en massere voks, det duer ikke!

Håret skal være klippet efter; ”lige – kommet – op - af – vandet –og – kørt – hånden – igennem – håret – hår ”. Det skal være tilfældigt , rodet uden for meget voks, men stadig lækkert og gennemført.

Generelt skal man droppe overforbrug af voks, kun LIDT voks fordelt i HELE håret.  Kvinder vil gerne kunne nusse deres mænd i håret uden at ende op med fedtede fingre. Derudover er der ikke noget værre end, når man kan se totter af voks i håret. Det er virkeligt et No Go!

Jeg håber det har besvaret evt. tvivler og give et billede af, hvad hårmoden er lige nu. Hvilken type er du? Eller har du en helt anden frisure?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen