God stil med strømper, sokker og undertøj

Selvom det er de færreste, der skal se på dem, er det rart at være godt ekviperet hele vejen igennem. Det gælder naturligvis også strømper og undertøj.

6. januar, 2016 - kl. 08:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Må jeg se i din undertøjsskuffe?

I Danmark er vi temmelig modebevidste. Og selvom det forsat er London, New York og Milano, der må betragtes som modemekkaerne, er vi ret hurtige til at implementere de nye trends og tendenser herhjemme. Dog er der ét punkt, hvor vi stadig er temmelig konservative, og det er når det gælder strømper, sokker og undertøj.

Ja, det er da rigtigt nok, at kvinder har fattet det der med, at undertøj gerne må være sexet og generelt bare lækkert, men mænd? Not so much. Det er som om den mandelige holdning til strømper og undertøj er – jo sortere, jo bedre!

Og jo, jo da, bevares – det kan da være nok så fint med sort undertøj. Ligesom det kan være fint med en sort trøje. Men medmindre dit navn er Johnny Cash, og du er kendt som ”The Man in Black”, har du med garanti også andet og mere end blot sort i klædeskabet. Så hvorfor ikke i undertøjsskuffen?

Det satte firmaet Shop With Socks, sig for at gøre noget ved, og i dag er de blandt de førende butikker med speciale i sokker, strømper og undertøj.

 

Til kamp mod dårlig kvalitet

Den online sokkebutik tilbyder ikke kun et spraglet og farvestrålende udvalg af strømper og undertøj. Sort er og bliver jo åbenbart det nye – ja, sort? Og derfor kan du da også stadig ekvipere dig selv, med helt klassisk sort undertøj og sorte sokker. Men aldrig i ringe kvalitet, og det er en vigtig detalje.

Fordi selvom du ikke er så meget for Mads Christensen modellen, hvor det gælder om at bære de mest spraglede og funky strømper, du overhovedet kan forestille dig, betyder det ikke, at du skal slække på kvaliteten af hverken dine strømper eller dit undertøj.

Det er nok de færreste af os, der ikke, på et eller andet tidspunkt i livet, har været en tur i supermarkedet, og er kommet hjem med tre par boxershorts af Bilkas de bedste, fordi de lige var på tilbud. Og det er okay! Vi har alle sammen gjort det, og det skal man ikke skamme sig over. Men når det er sagt, så er det også værd at bemærke kvaliteten af det undertøj eller de strømper, man har fået med sig hjem.

Tit og ofte mister de hurtigt farven – hvis man da kan kalde hvid eller sort for farver? – men endnu værre er det, at de hurtigt bliver trætte i elastikkerne. Og det er altså uanset om vi taler strømper, sokker eller undertøj – hvis ikke elasticiteten er i orden, så er det ikke fedt at have på.

Derfor hilser vi den nye undertøjs- og sokkepusher velkommen, og glæder os til at få udryddet alt det skrammel, der i al for høj grad dominerer markedet.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen