Fred Perry x Raf Simons

Endnu en gang er Fred Perry og Raf Simons klar med en fælles kollektion, som måske vil indtage modeugen i Paris med storm.1. august, 2012 - kl. 12:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Ja vi ved godt, at det ikke just er ”breaking news” men, I skal alligevel ikke slippe for et indlæg om endnu et samarbejde mellem Fred Perry og Raf Simons. For de har i de sidste par måneder publiceret få sneak peaks på deres kommende kollektion SS13.

Fred Perrys æstetiske polo t-shirt i kombination med Raf Simons farver og print.
Opfølgende på deres tidligere succesfulde samarbejde, er Raf Simons, Diors seneste kreative designer, endnu en gang gået i samarbejde med britiske Fred Perry. Ligesom med resultaterne af deres første samarbejde i 2008, har de med denne SS13 kollektion, formået at kreere 8 fantastiske kollektioner af menswear. 

Den egentlige kollektion vil fysisk blive publiceret i modeugen i Paris, her i juli 2012. Som i deres tidligere samarbejde vægter deres kollektion meget på kombinationen af forskellige og særskilte farveblokke – alt dette for at give deres tøj en unik og individuel kant. Samtidig vil der også blive anvendt print, som bl.a. camouflage og blomster – som netop er højeste mode i øjeblikket.

Selvom det er et samarbejde mellem to populære herrer, lader de ikke hinanden stå i skyggen. Raf Simons æstetik fremstår ved de mange forskellige farvekombinationer, mens Fred Perrys polo fremstår med en aftagelig dobbelt-krave. 

Så grundet den store efterspørgsel, vender fashion-duoen tilbage i fuld kraft og er derfor klar til at vise mode fanatikerer rundt omkring i verden, at de er klar til at indtage foråret og sommeren 2013 med storm. 

Vi, på redaktionen, glæder os til at se, hvorvidt de to talentfulde designere formår at leve op til deres succesfulde tidligere kollektioner - og dette lægger op til debat. For tror I, trofaste læsere, på, at de endnu en gang kan indtage modeverden med storm grundet en flot og stilfuld kollektione? Er dette års kreationer simpelthen for kedelige? - Hvis ja, vil de så kunne overleve pga. deres to stærke navne og brands? 

- hvad siger I?

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen