Forårsmoden 2021

26. april, 2021 - kl. 15:23
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Dette indhold er sponsoreret

Årstiden er skiftet, og tøjbutikkerne er for alvor begyndt at sætte forårskollektionen på bøjlerne. Trænger du til nyt liv i din garderobe? Bliv klogere på forårsmodens tendenser og farver her og få inspiration til dit forårstøj. Forsårmoden 2021 byder både på pangfarver, oversize kjoler og feminint læder, men også monokrome looks og skarpe suits. Fælles for forårsmodens fem største tendenser er, at stilen er ren og simpel med klassiske style, brugbare items og ensfarvede udtryk.

Oversize kjoler

En af forårsmodens største tendenser er fine oversize kjoler. De oversize er både praktiske og feminine og klædelige på alle kroppe. Hvor vi førhen har set kjolerne i mange mønstre eller med blomsterprint om foråret, er kjolerne dette år i mange klare farver. Du kan finde de oversize kjoler i de langt de fleste populære tøjbutikker som eksempelvis H&M eller på webshops som eksempelvis Saint Clair.

Farven pink

Pink er modefarven dette forår. Pink var også en populær modefarve i efteråret, og den tendens er altså kommet for at blive! Det er både den sarte pink, den mørke pink og den neonfarvede pink, som hitter lige nu. Måske er pink blevet så populær, fordi den både er brugbar og klædelig for alle hudtoner.

Suitet

En anden stor tendens er suitet, som er det perfekte forårssæt! Når vejret bliver godt, behøver du nemlig ikke en jakke over. Et suit giver et cool look, som kan styles på mange måder. Du kan enten vælge den enkle stil uden så mange andre accessories, gøre forårssuitet feminint med smykker og en fin top eller maskulint med en oversize blazer og løse herrebukser eller tights. Der er mange muligheder!

Læder

Forårsmoden byder i år også på læder i alle afskygninger. 90’er-modens æstetik får et comeback i form af lange læderfrakker, og du vil også kunne finde bløde læderskjorter og lædershorts i forskellige farver, såsom blå, brun og bordeaux, hvilket giver et blødere og mere feminint udtryk end sort læder gør.

Vesten

Vesten var også en stor tendens i efterårsmoden og er ligesom farven pink også kommet for at blive! Dog vil vi i foråret ikke kun komme til at se strikvesten på bøjlerne, men veste i alle varianter som eksempelvis lange veste eller waistcoats. Vesten er super populær, fordi den kan bruges ud over jakken, skjorten eller den feminine oversize kjole og gøre looket lidt mere casual - samtidig med at du holder varmen!

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen