Find dine nye solbriller

6. november, 2020 - kl. 14:14
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Solbriller er en essentiel del af enhver persons sommergarderobe og kan virkelig være med til at sætte prikken over i’et på et allerede stilet outfit. Når solen skinner udenfor, er solbriller en ligeså vigtig (hvis ikke vigtigere, når man jo skærmer sine øjne for solens stråler) accessory som ure eller ringe og kan virkelig få dit outfit til at skinne som helhed. Et par flotte solbriller kan endda være med til at opgradere et ellers ubemærket og måske lidt halvkedeligt outfit til noget meget mere fashionabelt og stilet. 

Lækkert og tidløst design

Når du vælger dit næste par solbriller, kan det være en god idé at vælge nogle er der i et tidløst design, så du ikke nødvendigvis behøver at bruge penge på mange forskellige solbriller til ethvert outfit. På den måde sparer du også plads, da du ikke skal have en masse solbriller liggende – du kan blot have det ene par med i tasken og det vil kunne passe til nærmest alle slags outfits, du har sat sammen. Det er også vigtigt at huske på kvaliteten af solbrillerne, som forhåbentlig skal holde et par år uden at gå i stykker.  

Dansk design

Flere og flere vælger solbriller i dansk design, som mærket Pilgrim solbriller. Dette mærke har et stort og alsidigt udvalg af kendte stilarter som pilotbrillen, de lidt mere ekstravagante solbriller med kraftigt og farverigt stel og de mere simple solbriller med få guldbelagte detaljer. Uanset hvilken slags brille du er til, vil du finde et par eller tre, der matcher lige netop dig og din stil. Pilgrim solbriller har også solbriller til både mænd og kvinder, så der er større chancer for at finde noget til dig selv eller til en, du holder af. Se det store udvalg af dame-solbriller her.

Et must have

Solbriller er simpelthen et must have til sommeren – derfor er det vigtigt ikke blot at finde et par som siger spar to i forhold til udtryk og udseende, men også nogle der lever op til bestemte krav om beskyttelse fra solen. Det er noget mange desværre tager for givet, når de gerne vil købe billige solbriller på stedet, f.eks. på ferie i udlandet. Det bør blandt andet være at solbrillerne er UVA-UVB-beskyttede, CE-godkendte og at linserne er UV24-beskyttede. I så fald kan du trygt bevæge dig udenfor og nyde solens stråler på dit ansigt uden at bekymre dig om at solens stråler skader dine øjne. 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen