E-ryger på ferie i udlandet? Hvad du skal være opmærksom på

24. februar, 2017 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Har du allerede booket sommerferien? Uanset hvor turen går hen, er der altid mange ting at forberede sig på og tage hensyn til. Har du ikke booket sommerferien endnu? Følg linket her, og få inspiration til, hvor turen kan gå hen.

 

Når du skal på ferie i udlandet, er der mange rutiner og vaner, der bliver ændret, og du bliver nødt til at tage hensyn til de normer, der gør sig gældende i det fremmede land. Det gælder også diverse rygepolitikker og forbud om samme. Følg med og få tips til, hvad du kan gøre som ryger eller e-ryger i udlandet.

 

Forbud af e-cigaretter, hvor?

Det giver næsten sig selv, at det kan være nemmere at være e-ryger hjemme og i udlandet, fordi ikke-rygere kan genkende e-cigaretten og ved, at den passive påvirkning af tobak ikke gør sig gældende. Vær dog opmærksom på, at det i nogle lande er helt og holdent forbudt at ryge e-cigaretter. Forbuddet gør sig - ind til videre - gældende i lande som Canada, Mexico og Brasilien, men da det er et nyt område, kan lovgivningen ændre sig.

 

Medbring din e-cigaret på en nem og neutral måde

Når du er på ferie, kan der være mange ting at bære rundt på:
 

  • Telefon
  • Pung
  • Diverse kort
  • Souvenirs

 

Hvis du her også har brug for en måde at medbringe din e-cigaret på en nem og neutral måde, kan du overveje et etui til din e-cigaret. Et pænt etui vil skjule din e-cigaret, men det giver samtidig også mulighed for at medbringe e-cigaretten nemt. Du kan eventuelt købe et etui med strop, så du kan hænge etuiet om halsen.

 

Medbring e-cigaret, men vær opmærksom på temperaturen

Hvis du skal på ferie et sted, hvor der er varmt, er det - først og fremmest - fedt for dig, men hvis du er e-ryger, skal du være opmærksom på, at din medbragte e-væske ikke må opbevares for varmt.

 

Du kan overveje at købe et etui, der har plads til opbevaring af din e-væske, så det i det mindste skærmes for solens stråler. Vil temperaturen nå uanede højder, bør du overveje, om du kan opbevare din e-væske i køleskabet eller i et skab på hotelrummet.

 

Spørg venner til råds

Lovgivning og regler inden for e-rygning er i øjeblikket meget fleksible, fordi det er et nyt sundhedsområde, som mange lande ikke har forholdt sig til endnu. Men det er altid en god idé at foretage en smule research, før du rejser med dit gear.

 

Hør eventuelt venner, der allerede har rejst, som også er e-rygere, og find ud af, hvad de oplevede på turen. Spørg ind til den generelle attitude over for e-rygning og e-cigaretter, da det kan hjælpe dig på din rejse.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen