Dit livs modetilbud

23. januar, 2017 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hvis du er afhængig af modetøj, så ved du også, at der af og til kommer et tilbud, som bare er for godt til at undslå. Desværre er bankkontoen ikke altid på vores side, og der kan være tidspunkter, hvor man bare overhovedet ikke har råd til det, som man drømmer om. Kviklån kan være en fristende løsning, men hvornår er det egentligt en god idé?

 

Ulempen ved kviklån

Den store ulempe ved kviklån er den samme som ved alle andre lån – de skal betales tilbage igen. Dette skal man drage med i sine overvejelser før man tager lånet. Hvis du eksempelvis har svært ved at få pengene til at strække til i nuet, så er der en god chance for, at det kun bliver sværere i fremtiden, hvis du optager flere lån, undersøg her.

Kviklån er desuden også kendetegnet ved at have en højere rente en andre lån. Dette skyldes at kravene til at modtage lånet et så lave. Det betyder imidlertid også, at et kviklån ikke er en god løsning på langt sigt, hvis du ikke forventer at kunne betale lånet hurtigt tilbage.

For at sige det kort, så er det vigtigt at have styr på din tilbagebetaling, hvis du vælger et kviklån, når det ultimative tilbud på modetøj viser sig.

 

Sidst på måneden

En situation, hvor et kviklån kan være en god løsning, er hvis kontobeholdningen er lav, fordi det er sidst på måneden. Den lave kontobeholdning skal naturligvis helst skyldes, at der har været uforudsete udgifter, for dermed er der også større sandsynlighed for, at der bliver luft i næste måneds budget.

Hvis du står i denne situation, kan du vælge at tage et kviklån, som du betaler tilbage, når du får løn. På den måde låner du nærmere fra næste måneds budget end fra en udlåner.

Det er vigtigt, at du sørger for, at du har penge til at betale tilbage. Undersøg næste måneds budget og vær sikker på, at det kan bære lånet. Alternativt kan du også sagtens betale lånet tilbage over et på måneder, men du skal være afklaret med at lånet ikke er en langsigtet løsning.

 

I december

Vi kan ikke komme udenom, at december er en måned med usædvanligt mange udgifter. I denne måned kan selv økonomier, der normalt har stort overskud blive presset. December kan derfor være måneden, hvor et kviklån er en valid løsning for at få pengene til at strække længere.

Som tidligere nævnt er det vigtigste bare, at du hurtigt kan betale lånet tilbage. Det optimale er, at det sker indenfor et par måneder, så der ikke løber for mange renter på. Læg dit budget og find ud af, hvordan økonomien ser ud i januar. Så ved du også om et kviklån er den rigtige løsning til det stykke modetøj, som du står og brændende ønsker dig.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen