Disse sko bør du have i skabet3. marts, 2017 - kl. 12:33
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Sko betyder meget for de fleste mænd i dag, og sneakers er blevet fast inventar i mange herregarderober. Alligevel er det vigtigt, at der ikke går for meget drengerøv i garderoben, så vi har lavet en over de typer sko, som du som minimum bør have i dit skab.

 

Hverdagssko

Hvis du elsker sneakers, kan du sagtens gå i dem til hverdag. Du bør dog være opmærksom på at vælge sko, som giver støtte, hvis du har nogle fysiske skavanker.

Døjer du med smerter forskellige stedet i krop, bør du ikke gå på kompromis med dine sko. Så er det bedre at slippe lidt ekstra penge for at få kvalitetsprodukter.

Et par sneakers er imidlertid oftest fremragende til hverdag og perfekte til en hurtig tur til supermarkedet alene.

 

Formelle sko

Alle mænd bør have et par formelle sko – også selvom du ikke går til formelle fester ofte. Med formelle sko tænkes der på et par sko, som er klassiske, afdæmpede og passer til mange begivenheder. Det almindelige valg her er et par sko i sort læder.

Disse sko bør altid være i din garderobe, da der er begivenheder, som kræver formelt fodtøj. De er blandt andet perfekte, hvis du skal til jobsamtale. Her bør du ikke komme i sneakers!

 

Sportssko

Hvis du dyrker sport, skal du også have et par sportssko, som passer til sportsgrene og dine behov. De rigtige sportssko kan hjælpe dig med at undgå skader og er en uundværlig støtte, hvis du er bare lidt seriøs med din sport.

Sportssko er én af de områder, hvor du bestemt ikke må gå på kompromis. Et par gode sportssko vil være fremragende støddæmpere, når du bevæger dig. Det betyder, at de eksempelvis vil beskytte dig fra stødet, når du hopper og lander.

Hvis du dyrker meget sport, skal du være forbedret på, at måske skal udskifte dine sko årligt eller oftere, fordi de begynder at blive slidte!

 

Vinterstøvler

Vinterstøvler er en nødvendighed, selvom den danske vinter ikke altid er den vildeste. I vinterhalvåret kan der sagtens blive temmelig koldt i Danmark, og der er en seriøs risiko for, at der kan være isglat.

Et par gode støvler kan hjælpe dig til at stå bedre fast, når det er glat. Derudover vil de også hjælpe med at holde dine fødder varme.

Når det gælder vinterstøvler, er det ofte en god idé at vælge kvalitet. Vinteren er hård for et par støvler, da de udsættes for fugt, is, vejsalt og meget mere.  Du kan eksempel overveje én af de lækre Ecco støvler, som forhandles på Eventyrsport.dk. Med et par sko i denne klasse, er du sikret mange års holdbarhed. Derudover vil du også opdage, at de er fantastisk komfortable at gå i.

 

Sandaler

De fire ovenstående slags fodtøj er et must i herregarderoben, mens sandaler mere er et spørgsmål om komfort.

Hvis du elsker at gå i sandaler om sommeren, bør du bestemt også have disse i garderoben – bare sørg for at undgå dødssynden med tennissokker i sandalerne.

Du bør desuden også være opmærksom på, at ikke alle arbejdspladser godkender sandaler som acceptabelt fodtøj.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen