Dig og din stil

4. september, 2019 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Dette er sponsoreret indhold


Stil er en meget personlig ting, og det er meget individuelt, hvilket tøj forskellige personer bedst kan lide. Det vigtigste er, at du føler dig komfortabel og godt tilpas i det tøj, du går klædt i. Når du føler dig godt tilpas i dit tøj og din stil, vil det også stråle ud af dig, og du vil pludselig også bærer din stil meget bedre end før. I dag er der mange, der har en mening om mode, stil og hvad der er moderne lige nu og her. Det er særligt folk fra modebranchen men også kendte, som kan ses på Kendte.dk, der har en mening om, hvad der er smart, og hvad der ikke er. Hvis du er enig I nogle af dem, kan du jo følge det, men hvis du ikke er og bedre kan lide din egen stil, skal du uden tvivl bevare den og det udtryk, du bedst kan lide. Det vil nemlig hurtigt kunne ses, hvis ikke du føler dig godt tilpas. 

 

Udforsk din stil og prøv grænser af 

Hvis du godt kan lide at lege med mode, tøj og stil, kan du for sjov prøve at udforske og måske endda også udfordre din egen stil lidt. Når du prøver grænser af og forsøger at rykke lidt ved din egen stil, vil du måske opleve nogle ting, som du aldrig havde troet, du skulle holde af, og du vil måske også opleve ting, som slet ikke er dig. Det sjove ved mode er, at det kan gøres til en leg, som kan tages lige derhen, hvor du ønsker det. Mode er meget individuelt, og når du skal prøve din egen stil af og rykke lidt ved dine egne grænser inden for mode, skal du huske, at det stadig skal være rart og komfortabelt for dig. Lige så snart det ikke er rart for dig, er det nok fordi, du har rykket grænsen lidt for langt i forhold til din egen stil, og det du kan lide. Ved at udforske din egen stil og prøve grænser af, bliver du meget bevidst om dig selv, og hvad du kan lide, samtidig med at du får udvidet din horisont lidt. 

 

Inspiration fra andre 

Inspiration er nok mere eller mindre altafgørende i modeverdenen, og det er også rigtig givende at få inspiration til stil, mode og tøj fra andre, som måske har nogenlunde samme stil som dig selv eller en helt anden stil. Når du henter inspiration for andre, er det også med til at rykke ved din egen stil og dine grænser for, hvad mode og tøj er for dig. Inspiration fra andre kan du både hente i dit eget netværk blandt venner og familie, men også i gadebilledet, på sociale medier og magasiner, hvor både kendte og ukendte deler ud af tips og og råd om mode og stil. Der er aldrig noget i vejen for at stjæle gode ideer fra andre og sætte det sammen med det, du godt kan lide. 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen