Det skal en rigtig mand kunne ifølge danske kvinder

31. januar, 2018 - kl. 10:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

 

 

I dag stilles der tårnhøje krav til den danske mand, som skal kunne både det ene og det andet. Det kan være svært at leve op til alle disse krav og forventninger, men måske har du, hvad der skal til for at imponere en kvinde.

Her på siden kan du blive klogere på, hvad en rigtig mand skal kunne ifølge danske kvinder. Læs med og find ud af, hvor mange af punkterne du lever op til.

 

Han skal kunne reparere sin bil på egen hånd

Mænd og biler hører sammen som yin og yang. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at ikke alle danske mænd er lige dygtige til at rode med biler.

 

Der er faktisk en del fordele ved at kunne reparere sin bil på egen hånd. Der er som bekendt mulighed for at spare mange penge, ligesom der er mulighed for at imponere det modsatte køn, da kvinder generelt er begejstrede for mænd, som har forstand på biler. Du kan i princippet godt udføre en bilreparation, selvom du ikke er uddannet mekaniker. Det kræver blot, at du køber værktøj og reservedele. Besøg www.autoparts24.dk, hvis du ønsker at købe brugte reservedele til din bil.

 

Han skal være den fødte grillmester

Det går på mange måder den rigtige vej for ligestillingen mellem mænd og kvinder. Det kommer bl.a. til udtryk ved, at de huslige opgaver bliver fordelt mere ligeligt end tidligere. I gamle dage stod kvinderne for madlavningen og andre huslige opgaver, mens mændene var ude at tjene penge. Den tid er forbi. I vores moderne tid er der næsten lige så mange mænd som kvinder, som laver mad.

 

Den danske kvinde forventer ikke blot, at du kan finde ud af at reparere biler, men også at du er den fødte grillmester. Der er nemlig – ifølge kvinderne – noget sexet over en mand, som kan finde ud af at lave mad, herunder at grille. Skal du gøre dig forhåbninger om at blive en pragtfuld grillmester, så køb en grill og kast dig ud i det. Du kan se en weber grill her, hvis du ikke allerede er i besiddelse af en grill.

 

Han skal kunne binde et slips

Enhver kvinde tænder på en mand i et flot jakkesæt, men det betyder selvfølgelig ikke, at du skal bære jakkesæt hver eneste dag. Det forventer kvinderne ikke, men de forventer til gengæld, at du kan finde ud af at binde et slips. Ergo skal du i gang med at øve dig, hvis du ikke allerede har styr på, hvordan det skal gøres.

 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen