Det bliver en sort sommer

Se frem til en spændende sommer med nye outfits14. august, 2012 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Et outfit fra Henrik Vibskovs kollektion
Så er Copenhagen Fashion week 2012 ved vejs ende men glæd jer til foråret/sommeren 2013, hvor de fede kollektioner fra diverse designere kommer på gaden.
 
Tendensen for sommeren 2013 er klar: Casual med et kick af stil – i klare og rene linjer, men med lækre detaljer og sorte, næsten dunkle farver.
 
Mens David Andersen og Jean//Phillip holdt sig til primært sort, og lidt hvid og grå, gik Odeur skridtet videre og brugte flittigt en lækker Bordeaux rød, samt mixede de forskellige rå materialer med hinanden såsom: bomuld, hør og transparent plastik. David Andersen og Jean//Phillip havde også en masse lækre detaljer: lynlåse bagpå og en kombination af materialer. Henrik Vibskov er, som altid, meget street i sit tøj og valgte en linje, stort set uden farven sort, men derimod blandede han en masse farver og tryk, så det, næsten kunstnerisk, blev en kollektion til den modige mand. Han inspirerer mænd til at prøve noget nyt, ved at klæde sig ”uden for rammen” og skille sig ud i sin tøjstil – en blanding at humor og alvor. DAY Birger & Mikkelsen derimod valgte ikke et at vise herrekollektionen – er det et udtryk for, at man fravælger herrekollektion helt eller delvist til næste år? Eller prioriterer DAY Birger & Mikkelsen bare kvindekollektionen markant højere?
 
Hvis man opsummerer de modeshows, der har været i august 2012, så er tendensen helt klar:  et sort look hvor man pifter op med en mørk farve - enten beige, grå eller bordeaux rød. Jakken eller skjorten skal gerne være lidt oversized og asymmetrisk med et par shorts eller bukser, som er slimfit hele vejen ned. Tendensen er desuden, at man ikke skal være bange for at klæde sig androgynt i forhold til, hvad vi er vant til i dag. Lange jakker og lange cardigans bliver et sikkert hit til de kølige sommeraftener og vælger du en skjorte, skal den enten være med ekstremt lille krave, eller slet ingen overhovedet.
 
Vores råd fra modesektionen er derfor: hvis du skal ramme en moderigtig stil, så skal du ikke være bange for at kombinere og sammensætte. Mode er individuel og ses flottest, på dem der tør udforske med tøjet.
 
Hvordan gør du dig klar til næste års forår/sommer, så du kan ramme det moderigtige look?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen