Den klassiske mand - hvordan får du stilen?

13. maj, 2019 - kl. 13:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Den klassiske mand er en kombination af mange ting. Han skal først og fremmest være galant i sin væremåde. Han følger ikke ligefrem trends, men køber helst tøj og accessoires som er tids løst. Når du ser ham på gaden, tænker du ”ham der, han har klasse”. Han er velfriseret, og har en god klassisk herrestil. Her får du nogle råd til, hvordan du kan blive den klassiske mand.  


Den klassiske mand har stil 

At blive den klassiske mand, handler meget om hvordan man går klædt. Der er nogle klassiske måder at klæde sig på. Man kan gå to veje. Du kan enten gå i det klassiske herrejakkesæt eller den mere afslappede pullover preppy stil. Begge er acceptable hos den klassiske mand. 
Jakkesættet må dog aldrig være for stort eller småt. Det skal sidde knivskarpt, ellers kan du ligeså godt droppe jakkesættet. En skjorte må aldrig være krøllet, og så ville det være smart, altid at have vådservietter med dig, da de kan fjerne de værste pletter hvis du taber noget på dine hvide skjorter. Ellers kan du byde kvinder på en serviet, når de lige står og mangler, som den galante gentleman du er. Hos Pashion.dk kan du finde flot og klassisk herretøj og accessoires.   

 

Den klassiske mands accessoires 

En mand har ikke altid mange accessoires at vælge imellem, sammenlignet med kvinder. Så de accessoires du vælger at gå med, har meget mere betydning end du selv går og tror. Køb hellere noget som er tids løs og passer til alt dit tøj, fremfor noget som er på mode lige nu. Et ur, manchetknapper og slipsenål, er altid acceptable smykker hos den klassiske mand, hvorimod øreringe, halskæder og ringe, er til diskussion. En vielsesring er selvfølgelig godkendt, da det også emmer af klasse og modenhed.
En ørering skal være simpel og lille. Hvis du har en mørk glød, kan en ørering med en sten være en flot detalje, at toppe stilen af med. Hatte, briller og handsker er også noget som gerne må være i rigtig god kvalitet og emme af klasse. En handske skal helst være af læder, hvorimod en brille gerne må være i brun eller sort, og helst have en retro frame, som ikke er for prangende og stor.     

 

Den klassiske mand er velfriseret  

En flot og stilet frisure er et must, hos den klassiske mand. Sørg for at have en fast aftale med din frisør hver anden eller tredje måned. Det er bedst hvis du har mulighed for at bruge lidt eller ingen hårvoks eller gele. Det ødelægger nemlig håret, og kan nemt få det til at se fedtet og griset ud. 
Det er vigtigt at du også holder dine ansigtshår, ved lige. Har du en specifik skægstil eller er du typen som fjerner det hele? Det vigtigste er at du holder det ved lige, så du altid ser soigneret ud. På Made4men.dk kan du købe alt grej til mænd og ansigtspleje, samt skægpleje.  


Den klassiske mand er en gentleman  

Din opførsel er også afgørende, for om du har ret til at kalde dig selv for en klassisk mand. En klassisk mand, er moden og færdig med barnlige løjer. Det vil sige, at kvinder bliver behandlet ordentligt, og one night stands, ikke er det sjoveste længere. Du tager ansvar for dine handlinger, og overholder stort set alle aftaler.
En klassisk mand er ærlig og dropper dumme lege. Han tager sit liv og sig selv seriøst. Det er ikke nemt at leve op til det, at være en klassisk mand. Hans opførsel har næsten ligeså meget at sige, som hans udseende. En klassisk mand, fremtræder på en taktfuld og dannet måde.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen