Briller som statement

Man ser flere og flere i gadebilledet, der benytter briller som statement. Ikke fordi de skal, men fordi de vil.12. august, 2012 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


Billede er lånt af visioncarehome.com
Artikel skrevet af Anne Del Socorra

Da jeg var 5 år gammel, fik jeg mit første par briller. Jeg husker, at alt slørede sig omkring mig, og jeg havde svært ved at finde balancen. Det var svært at vende sig til noget så anderledes. 10 år efter gad jeg ikke det pjat mere – jeg ku’ sagtens se uden, så jeg smed brillerne. I dag er jeg 25 og har nu ”læse-briller”, som jeg bruger hver dag på arbejdet, når jeg er i biffen, eller når jeg bare har lyst til et ”statement”. Jeg smed brillerne i sin tid, da jeg følte, at jeg gemte mig bag dem. For de viste ikke, hvem Anne egentlig var. Jeg tror ikke, jeg er den eneste, der har haft det sådan. For kontaktlinser er blevet meget populære, og de giver en mulighed for ikke at være ”låst fast” til et bestemt look. Kontaktlinser har dog aldrig virket for mig, da jeg ikke kan lide at sætte noget op i mit øje. Laserbehandling er nu også blevet en mulighed, og dem jeg kender, der har fået det gjort, er overlykkelige - fordi det giver dem en form for frihed. De har alle haft et dårligere syn end jeg og har ikke kunnet se ordentligt uden briller. Det er jo fantastisk, at videnskaben kan lette folks liv og så fra 17.000 kr. op opefter. De penge er ”hurtigt” tjent hjem igen. For brilleglas koster alligevel en del, især hvis man ligesom vores forældre skal have glidende overgang.

Nå, men vi kom fra briller. Man ser flere og flere i gadebilledet, der benytter briller som statement. Ikke fordi de skal, men fordi de vil. Det får dem fx til at se klogere ud, ældre ud, og det må man sige er dejligt for optikernes forretning og forandring i moden. Trænger du til et fornyet look, så prøv briller. Du skal ikke være nervøs og føle dig lidt kikset, for mange, mange mennesker bruger briller uden styrke. Det er faktisk helt normalt. Betragt det som at prøve en ny bil i et anderledes design, end det, du normalt går efter.
Kunne du finde på at bære briller uden styrke?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen