Bliv klar til sommeren 2021 med disse modetrendsUnsplash

2. juni, 2021 - kl. 10:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Dette indhold er sponsoreret

Er dig og din garderobe klar til sommeren, der er lige rundt om hjørnet? Det kan være svært at vide, hvad der bliver populært og in, når sommersæsonen ikke er startet endnu, og vi stadig render rundt i striktrøjer og varme jakker her i maj måned. Det er selvfølgelig muligt at tage ud i byen og gå på vinduesshopping for at finde inspiration, men der er ofte så mange valgmuligheder, at det kan virke helt uoverskueligt at finde frem til dét, der egentlig bliver sommerens hotteste trend. Det vil vi derfor hjælpe dig med i denne artikel.

Fokusér på kvalitet

Modeåret 2021 bærer præg af, at vi går meget mere op i bæredygtighed, genanvendelighed og økologi end førhen. Derfor ser vi også en tendens i, at folk hellere vil bruge lidt flere penge på tøj af god kvalitet, så det holder længere og kan genbruges igen og igen. En online webshop som https://spreeglee.dk/ fokuserer på designertøj til både mænd og kvinder og har et stort udvalg af internationalt kendte designerbrands. Du kan eksempelvis tjekke deres sortiment af tøj fra det eksklusive mærke Kenzo ud, da Kenzo har et ungt, kreativt og trendy udtryk i form af unikke prints og mønstre, som vil være iøjnefaldende i sommermånederne.

Back to basics

En trend, der aldrig helt går af mode, er det simple og minimalistiske udtryk. Stilen i gadebilledet bærer præg af et enkelt design, klassiske styles og neutrale farver, og denne tendens vil altså fortsætte hen over sommeren. Et sikkert køb kan være den klassiske hvide skjorte, som heldigvis konstant bliver ved med at blive nyfortolket af utallige brands og modehuse. En hvid skjorte kan styles på et utal af måder, så den både kan nedtone et outfit eller være med til at pifte det op. Kvinder kan eksempelvis pifte en hvid skjorte op ved at bruge den som kjole i en oversize størrelse, imens mænd kan sammensætte den med både løse, afslappede jeans eller mere stramme chinos.

Oversize, oversize, oversize

Hvad der førhen plejede at være casual og behageligt tøj til søndage på langs er nu blevet en helt trend i sig selv. Hos både mænd og kvinder ser vi en overflod af oversize joggingtøj, t-shirts, kjoler, jakker og suits i modelandskabet i dag. Oversize tøj er både praktisk og behageligt at have på samtidig med, at det er super trendy - og det vil det også fortsætte med at være de næste par måneder. Det er altså en af de fedeste trends i år, fordi det både taler til praktik og udseende. Hvis du er en kvinde, vil en oversize kjole være det absolutte musthave til sommer, fordi du altid kan tilpasse en kjole alt efter, hvor varmt og koldt der er. Hvis du er en mand, er en oversize hættetrøje perfekt til sommer, fordi den kan varme på en kold sommeraften, og den er nem at have med. Samtidig giver en oversize hættetrøje et stilet streetwear-look, især hvis du styler den med et par fede sneakers og en sporty bæltetaske, som netop er in til mænd i denne sæson. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen