5 nemme tricks til at give soveværelset nyt liv

19. januar, 2021 - kl. 14:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Dette indhold er sponsoreret 

Vi kender den alle sammen, følelsen af, at der skal ske noget nyt. Måske trænger du til et par nye sko, nyt job, møde nogle nye mennesker, en ny yndlingsserie… eller også, så trænger du helt simpelt bare til lidt nyt liv i dit soveværelse. Her er 5 nemme - og hurtige - tricks til at bringe fornyelse ind i husets allerhelligste rum.

1. Ny og større seng

Hvis du er studerende og på nuværende tidspunkt bruger størstedelen af døgnets timer i en enmandsseng, så er det helt afgjort tid til fornyelse. En halvandenmands seng vil gøre underværker for din søvn, så du har lidt mere plads at drømme på.

2. Forbedre indeklimaet

Det er vigtigt, at du sørger for at opretholde et sundt indeklima på dit soveværelse, hvis du vil sikre den bedst mulige nattesøvn. Der er flere måder at gøre dette på. For det første kan du besøge den lokale planteskole. For det andet kan du helt gratis sørge for at lufte ud regelmæssigt. Og som det sidste kan du anskaffe dig en luftrenser eller luftfugter, som sikrer et sundt indeklima.

3. Spejle 

Hvis dit soveværelse ikke lige er huset største rum, men du gerne vil føle, at det er større, så kan du nemt løse dette. Ved at skaffe ét eller flere spejle, kan du give rummet mere dybe og derfor også fornemmelsen af, at det er større, end det egentlig er. Hvis du har lyst, så prøv at eksperimentere med runde spejle, det giver en helt ny fornemmelse til soveværelset.

4. Tilføj hygge og komfort med tæpper

Hvad end du er til gulvtæpper eller sengetæpper, så kan du nemt tilføje varme i dit soveværelse ved at investere i disse. Hvis du bor et sted den gulvvarme, kan det være ekstra lækkert med et gulvtæppe til de kølige vinternætter - det samme gør sig selvfølgelig gældende for sengetæppet.

5. Få farverne med ind

Du kan hurtigt ændre et rums karakter fuldstændig ved at tilføje en ny farve. Husk dog altid at bevare en rolig og neutral tone i soveværelset, så du føler dig afslappet, når du træder ind. Hvis du er klar på det ultimative makeover-projekt, så kan du smutte forbi malerforretningen og anskaffe dig noget nyt maling til én eller flere af soveværelsets vægge. Vælg en farve, som gør dig glad, men også rolig!

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen