5 must-have smykker til sommeren (Til kæresten)

14. juli, 2015 - kl. 14:15
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Sommeren har ramt hele landet. Derfor synes vi det er på sin plads med nogle tips på de hotteste smykker, du bør overveje at glæde kæresten med.

Hos smykkeforhandleren Jewelier.dk findes mange funklende smykker, der kan give hendes sommerlook et ekstra pift. De har specialiseret sig i salg af modesmykker designet af anerkendte danske designere. Derudover giver de prisgaranti og fri fragt på alle smykkerne, så du er sikker på at gøre et kup hos dem.

 

Vi har valgt at fremhæve de 5 mest populære sommer smykker.

#1 - Mermaid Sølvring med grå Swarowski

Denne ring er designet og produceret af den danske designer Izabel Camille. Ringen er helt speciel med den store grå swarowski perle, som omkranses af to havfrue haler. Temaet passer perfekt til sommerens outfit. Desuden fås denne ring i tre forskellige varianter, guld som på billedet, derudover sort og hvidt sølv. Du kan derfor helt selv vælge hvad der passer bedst til din stil.

#2 - Sølvhalskæde 90 cm Kugle Cirkel 30 mm

Her ses et af det mest populære smykke fra det anerkendte danske brand Nordahl Jewellery. Denne lange sølvhalskæde er i øjeblikket en af sommerens hotteste trends. Vi har særligt udvalgt varianten med cirkel vedhæng formet af små kugler. Du kan selv vælge mellem oxyderet (sort) sølv som på billedet, rhodineret (hvidt) sølv eller forgyldt. 

#3 - Zoey Shine Ørestikker

Disse glamourøse ørestikker hænger smukt fra bøjlen. De glitrende zirkonia sten giver et eksklusivt look i sommer solen. Mærket er danske Janner Jewellery, som er kendt for den høje kvalitet og unikke udtryk. Står du også og mangler et forfriskende pift i sommer solen, bør du helt sikkert se nærmere på disse. 

#4 - Pinpoint Sølvarmbånd

Dette helt simple Pinpoint sølvarmbånd er dansk design i særklasse. Yndigt pryder armbåndet dit håndled. Den lille zirkonia sten skinner i solens stråler. Her har du armbåndet fra Izabel Camille, som passer til de fleste sommer styles. Det kan fås i guldbelagt som på billedet, sort og hvidt sølv.

#5 - Sølvørestik Cirkel 13 mm med Zirkonia

Disse sølvørestikker fra Nordahl Jewellery, det mest innovative smykkebrand i Danmark 2015, pryder dine øreflipper med en funklende zirkonia sten. De smukkeste ørestikker, som giver et perfekt finish til dit sommer outfit. Du kan frit vælge mellem rhodineret (hvidt) sølv som på billedet, oxyderet (sort) sølv, rosaforgyldt eller forgyldt, dermed er du sikker på at mindst en af varianterne passer til netop dig. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen