5 fede herreshorts til sommerferien

30. maj, 2020 - kl. 12:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


Skal du finde det rigtige par shorts til din sommerferie? Vi giver dig et overblik i hvilke typer af shorts, som du kan vælge imellem. Vi viser dig blandt andet, hvilke løse og tætsiddende shorts, der er. 

Dit valg af shorts kan blive svært på grund af de mange varianter, farver og størrelser. Det kan derfor være svært at forstå, hvilke shorts du skal vælge. Nogle vil gerne have dem korte eller lange, tætsiddende eller løse. Andre vil gerne have muligheden for at skifte mellem de forskellige typer af shorts til herrer. Lige meget hvad - er der et par shorts til dig. 

Inden vi går i gang, er det vigtigt at sige, at mange sætter shorts ned i en stor og bred kategori. Det giver et skævt billede af, hvad shorts egentlig kan bruges til. De er måske ikke de mest stilsikre, men matcher du dem med den rigtige skjorte, polo eller jakke, kan du se utrolig stilsikker ud i det varme vejr.

5 forskellige typer af shorts

Cargo shorts
Cargo shorts er længere typer af shorts. Cargo shorts er også kaldet khaki shorts, når de har mere end fire lommer. Lommerne sidder som “flapper” på siden af benene. Det engelske “cargo” betyder i øvrigt: gods. Disse shorts skal altså bruges til at opbevare mange ting i. De har således en del konnotationer til hæren, mens de samtidig har en masse lommeplads. Det er den store fordel ved cargo shorts. Ulempen ved cargo shorts bliver, at de mange ting i lommerne trækker bukserne længere ned. Det kan i længden blive ret besværligt. Vi anbefaler derfor et godt bælte til disse shorts.

Knickers og ¾ shorts
Knickers er længere end cargo shorts. De kaldes også ¾ shorts. ¾ shorts har deres navn, fordi de dækker tre fjerdedele af benet. Hvad end de hedder knickers eller ¾ shorts, så har de mange af de samme features som cargo shorts.  

Denim shorts
Denim findes i alle muligt former og farver. Og når vi siger denim shorts, er det udelukkede det klassiske blå farvede stof. De første typer af denim shorts var meget posede og længere end de korte shorts, vi kender i dag. Deres popularitet var stor fra 1970’erne til 90’erne. I dag er der mange forskellige typer - der er både slim cut og det bredere cut, men også denim shorts med huller.

Bermuda shorts
Bermuda shorts kommer fra øen Bermuda. De kan både bruges til de formelle og afslappende begivenheder. Prøv dem sammen med en blazer, tynd sweater og slips. De er særdeles vellidt, hvis du bor i den varmere del af verden, Danmark er heller ingen undtagelse. Skal du have dem på på kontoret, kan du med fordel prøve et par løse linnedbukser i stedet og føl dig godt tilpas.

Chino shorts
Chino shorts er ligesom de lange chinos eller khaki-bukser, som du kan finde i stort set alle tøjbutikker til herre. Oprindeligt blev bukser skabt til det amerikanske militær, da de var udstationeret i filippinerne i slutningen af 1800-tallet. De var til at holde insekter væk og give noget luft til benene i det tropiske klima. Materialet gør disse shorts særligt afslappede og behagelige, og de kan virkelig anbefales til en varm dag.


Kom ned i din lokal Tøjeksperten butik og prøv et par shorts

Hvis du har lyst til at prøve de forskellige typer af shorts og samtidig få gode råd med på vejen omkring farver og pasforme - så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik for god service og skarp ekspertviden.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen