Vinterens strik i flere kombinationer

+ det farverige, det rå, det fine, det særprægede, det lille per inspireret, det nørdede og alt derimellem.



21. november, 2011 - kl. 09:34
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

En dag hos mærket Minimum, gav anledning til mere end en præsentation af Minimums Helårs(basic), Vinter og express kollektion. Mere vigtigt gav det inspiration til forskellige kombinationer, looks og udtryk, med vinterens uundgåelige basic element; Strik blusen.

Strik-blusen, strikken, sweateren, (morfar)cardiganen eller pulloveren – (Kært vinterbarn har mange navne) er traditionen tro altid en del af efterårs/vinter kollektionen og dermed en af vinterens uundværlige elementer.

Connery.dk hylder den velkendte beklædningsgenstand, både i diverse farve - og stilmæssige kombinationer, men også som enkelt element i sig selv klar til sammensætning og helhedsudtryk.



Det stilrene + nørdede træk
Fra Minimums vinterkollektion 2011
Den klassiske (grå)pullover med få detaljer (knapper og patches/lapper) i nærmest oprindelig udgave og kombination.  Elegant (og lidt nørdet) med den synlige skjorte krave og kant. Tilsat et par mørke jeans eller Chinos og et par fine og enkle Charlie Chaplin inspireret herresko.
Det enkle og stilrene basic-udtryk (med små nørdede træk)holdt i den simple og klassiske ende af farveskalaen.

Det stilrene + det nørdede




Det grove + det særpræget
Fra Minimums vinterkollektion 2011
Enkel grov strik med iøjnefaldende detaljer, som skæve linjer, dobbelt lukning og hætte. Her kombineret med andre grove elementer, som skovmandsskjorten (hvis kan og krave er synlig), et par skødeløse chinos, et par ruskindssko og den vagabond inspireret tweedblazer.

De grove elementer + de rå + det skødeløse og det Charlie Chaplin eller nørd inspireret Tweed.
 
 
 
Det stribet + lille per 
Fra Minimums vinterkollektion 2011
En lettere oversize eller casual udgave, med dominerende striber, som hver i sær repræsentere hver deres ende af farveskalaen.  Sammensat med Khaki-farvet buks, grove støvler i Wolverine/Redwing inspireret stil og en fin tophue (med kvast) i matchende farve.

Casual kombination af farverige striber + rå (winterwonder land)støvler og lille per tophuen anno 2011.

Et fint eksempel på at skimode inspirationen er blevet en del af resten af modebilledet.
 
 

Kabelstrik + cardigan
Fra Minimums vinterkollektion 2011
Ordet kabelstrik er den officielle betegnelse for strik hvis struktur, krydser hinanden og derved skaber et lag på lag mønster.  Selve mønstret kan være meget varierende og gå fra det diskrete til det mere grove og iøjefaldende, som eksemplet her. En oversize udgave (hvor kabelstrik strukturen virkelige skinner igennem), sammensat med enkle maskuline elementer, skovmandsskjorten, en afslappet chino eller jeans lignende buks med opsmøg og et par brune herresko. 

Kabelstrik + enkelt design og jordnærefarver
 


Det rå + Det fine
Fra Minimums vinterkollektionen 2011
Den klassiske (grå)pullover i diskret mønstret udgave, udenpå med den traditionelle og synlige skjorte i tern og dertil kombineret med de rå elementer; mørke jeans og grove militær/ørken inspireret støvler og de fine elementer; blazeren (i grå tweed-agtig udgave), den britiske Trilby- inspireret hat og den Mads Christensen inspireret charmeklud.
 
Det fine + de rå i en sammensmeltning.
 
 
 
Det nørdede + ekstravagante
Fra Minimums Vinterkollektion 2011
Den velkendte Morfar-cardigan i mere farverig, detaljeret og mønstret udgave. Sammensat med elementer fra den ekstravagante kategori; pæne jakkesæt agtige bukser, enkel skjorte, Morfar cardiganen, pæne herrestøvler og det britiske gentleman item (oprindeligt en del af det finere franske borgerskabs garderobe) Bow tie eller butterflyen. Trods elementer tilhørende den ekstravagante kategori, er stort set samme omtalte elementer (morfar-cardiganen, den synlige skjorte og bow tie) en del af den nyopståede nørdede kategori, og det ekstravagante bliver for en gangs skyld mindre fint og mere nørdet i udtrykket.

Det ekstravagante + det nørdede er født.



Britisk elegance + det skandinaviske
Fra minimums vinterkollektion 2011
Stribet og casual Morfar-cardigan, dekoreret med iøjnefaldende knapper og patches (lapper) i farven rød og dermed langtfra morfaragtig, men mere skandinavisk og moderigtig i designet. Her kombineret med dertilhørende synlig skjorte, et velkendt chino-buks eksemplar, et par grove støvler og lidt britisk elegance i form af en Trilby-inspireret hat!

Skandinavisk look + britisk elegance- og intet morfar.
Det farverige + det klassiske + det rå, det grove, det særpræget, det nørdede, det ekstravagante, det britiske, det skandinaviske, det franske, det stribede, det kabelstrikkede, lille per, det forsvundne morfar og det stilrene basic udtryk = al(mode)verdens muligheder, sammensætninger og kombinationer. 


En artikel fyldt med inspirationsrige kombinationer + et galleri med endnu flere alternativer, i endnu flere farver, designs og snit.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen