Vind solbriller fra Hugo Boss eller andet guf efter eget valg.

Skriv en god begrundelse for, hvorfor lige netop du har fortjent en lækker gevinst, og vind lige det du ønsker.



13. september, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hvis du er som de fleste af os andre, så ved du alt om, at den personlige økonomi ikke altid lever helt op til, hvad en veludviklet modesans dikterer.

Så må der indgås kompromiser, og det kan selvfølgelig også være en spændende udfordring, men det kan nu engang ikke leve op til at have adgang til de rigtige mærker og oplevelser.
Heldigvis dukker der af og til alternative muligheder op for at sikre sig en af de genstande, budgettet ellers ikke tillader for tiden, og det er netop sådan en mulighed pokersitet Pokerlistings tilbyder med deres seneste Pick Your Prize-konkurrence.

Konkurrencen går i alt sin enkelthed ud på, at du ”liker” sitet (det slipper man ikke uden om i konkurrencer nu til dags), og derefter vælger, hvad du kunne tænke dig at vinde fra en liste med muligheder.

Når du har valgt din potentielle gevinst, begrunder du, hvorfor det lige præcis er dig, der skal være den heldige vinder, hvorefter alle Pokerlistings' Facebook-fans stemmer om, hvilken deltager der er kommet med den bedste begrundelse.

Den person, der får flest stemmer, vinder den præmie, vedkommende har valgt – og det er her, det lækre kommer ind i billedet.

Præmierne er simpelthen bare guf for modebevidste drengerøve (og ditto piger) for ud over solbriller fra Hugo Boss, finder du også en billet til Formel 1, en Mont Blanc fyldepen, en iPad, en bærbar PC, en tur i en kampvogn, en Louis Vuitton taske og sågar en humidor blandt gevinsterne.

Som ovenstående viser, er der altså tale om en konkurrence, hvor du selv har indflydelse på resultatet og ikke bare en simpel lodtrækning. Muligheden for gevinst burde altså være noget større end sædvanligt, hvis du lægger en indsats i det.

Konkurrencen løber til den 4. oktober 2013, så skynd dig ind og vær med. Du kan melde dig til og indtaste din begrundelse her.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen