Verden i følge Mr. West

Kanye West formår at sætte sit præg på modeverden, ved at give sine svar på, hvordan en rapper får markeret sig i den hårde musik- og modebranche.



28. juni, 2012 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Kanye West er efterhånden en af de amerikanske rappere med det største ego – og dette smitter af på hans tøjstil. Han er ikke bange for at prøve noget, om det så fungerer sammen eller ej, og er ligeglad med, hvad alle sladderbladene kan finde på at skrive om ham. Han er en af de personer, som tog trenden om at kombinere sneakers med blazers. Vi på redaktionen finder det både modigt og ret cool, at han bevæger sig ud med denne nye tendens. Samtidig synes vi da egentlig, at det ser ret fedt ud – tjek billedet nedenfor, hvor han bærer en hvide blazer, sorte thight jeans og sorte suede Balenciaga Arena sneakers. Hvad siger I?
Kanyes evig stilsikre outfits har også givet ham lysten til at designe selv. Senest er det de meget eftertragtede Nike Air Yeezy, som giver ham en del street credit i branchen og blandt fans. Hans samarbejde med Nike startede i 2009, hvor den første model af Yeezy blev et stort hit blandt Kanye tilhængere. Her i juni, den 9. juni akkurat, blev den nye model 2.0 løsladt – men hovedpersonen selv, har allerede benyttet lejligheden til at få vist sine nye sko frem til MTV-awards i august, samt gennem hele ”Watch the Throne” tournéen. Skoen er at få i både sort og grå, og er lavet i et miks af læder, ruskind og nylon. Nedenfor ses modellen i hvid.
Så nu er det store spørgsmål til jer læsere på Modesektionen, om I synes Kanye West skal fortsætte sin stræben på at indtage modeverden, eller skal han ”bare” holde sig til det, han altid har gjort, at lave musik?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen