Ugens HOT or NOT ifølge Chefredaktør på Modesektionen.dk

Hvad er HOT or NOT hos fyre, hvad er NO GO og hvad er en absolut OMMER. Modepoliti for en dag.8. august, 2012 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

HVEM ER JEG:
Er Chefredaktør for Modesektionen.dk og arbejder derudover som Sourcing og Purchase Manager i et kendt modefirma. Jeg er supermotionist og har kørt flere ironmans på motionsbasis, og er evighedsstudent i livet og på papiret med bl.a. 8 afsluttet uddannelser.

HVORFOR HERREMODE:
Har arbejdet med mode de sidste 12 år og er derudover uddannet Designer fra Italien. Sætter pris på æstetik og skønhed, men også kant, kontraster og evnen til at gå lige til kanten med mod og nytænkning.

WHAT IS HOT:
Mænd som forstår at sætte pris på detaljerne og accessories. Det behøver ikke nødvendigvis at være finpudsede sko og outfit, men det at man kan se at der er tænkt over tingene.

At se en fyr som forstår at have smag og se at de udtrådte sko er sat sammen på den "rigtige" måde er en fryd for øjet.

WHAT IS NOT:
Tone i tone sat sammen så at det er onkel blå, grøn eller sort. Totalt frataget en evne til at tage beslutning men hvor ALT er i samme matchende farve uden noget der bryder farven. I mine øjne frataget alt evne for personlighed.

HVEM HAR GOD STIL:
Må kravle til kors og sige David Beckham. Selvom det temmelig sikkert er Victoria som har en finger med, så udover at manden er super lækker at se på, så har han også formået at få flere mænd til at følge hans direktion mht. tøj og hår.

Hvem kan ikke lide veltrænet mænd med sixpack som kan se afslappet ud på den fede måde og som er alsidig i sit tøjvalg uden at ligne et franskbrød.

HVAD ER BLIKFANG FOR MIG:
Accessories med kant. Et par fede briller eller sko. Eller noget så enkelt som tasken eller uret eller andet som lige giver det ekstra pift enten farvemæssigt eller kvalitetsmæssigt.

MINE 5 MUST HAVE:
Evnen til at kombinere det dyre med det billige er totalt respekt fra min side. Hvilket også forklarer mixet mellem dyrt og billigt.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen