Tre ting den moderne fyr ikke må mangle





18. marts, 2015 - kl. 14:30
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Ser du dig selv som en moderne fyr, der har styr på det hele? Vær nu ikke så selvsikker før du har læst denne artikel. Artiklen giver dig nemlig viden om fire ting den moderne fyr ikke må mangle. Læs meget mere om det herunder.

Lækre elektronikprodukter

Der hersker ikke nogen tvivl om, at den moderne fyr selvfølgelig har en flot samling af elektronikprodukter – især højttalere, skærme, computere og lignende. Den moderne fyr har meget svært ved at klare sig uden sin computer, hvor han dagligt kan tjekke de seneste nye trends inden for modebranchen.

Elektronik fra Bilka er i øvrigt værd at se nærmere på, hvis du trænger til at få opdateret din samling lidt. Bilka har bl.a. et stort udvalg af fladskærme og højttalere, der uden tvivl vil pynte i dit hjem.

Sjove og seje gadgets

Mænd elsker gadgets – og sådan er det. Derfor har du som en moderne fyr selvfølgelig lidt sjovt og sejt gemt hjemme i privaten. Det kunne for eksempel være en stor Darth Vader figur, der pryder dit soveværelse eller lignende.

 

Vidste du godt, at du hos Gadgetcity kan finde et væld af spændende gadgets og lignende? Denne forhandler er uden tvivl værd at besøge, hvis du mangler inspiration til din ønskeseddel eller lignende.

Selvbinder butterfly og et strikket slips

Den moderne fyr har selvfølgelig et garderobeskab med selvbinder butterfly og et strikket slips. Enhver gentleman og stilet mand har selvbinder butterfly. En selvbinder er bare lige dét mere ”delikat” end en almindelig butterfly, da det kræver lidt arbejde at få den til at sidde godt og se godt ud.

 

Derudover kan vi mænd godt lide at sammenligne os lidt med James Bond. Og hvis der er mand som især er fortaler for selvbinder butterfly, så er det uden tvivl James Bond!

En lækker sportsvogn

Den sidste og måske også mest uundværlige ting for en fyr er en lækker, maskulin og kraftful bil. En sportsvogn er altid et sikkert hit, og vi kan hos Modesektionen varmt anbefale Toyotas sportsvogn, GT86. Bilen er indbegrebet af lækkert design og er skabt til den moderne mand, der ønsker at imponere. 200 hk, sublimt håndværk, uovertruffen komfort og højteknologiske egenskaber gør GT86 til bilen som mange, inklusiv os, drømmer om.

 

Læs mere om modellen her.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen