Top 3 over mest populære smykker til mænd

3 brands 3 anledning til at bære dem. Find ud af om du er til NIALAYA's perlelæderarmbånd, Michael Kors klassiske ure eller Diesels sporty ure.



6. august, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

På min inspirationstur til denne artikel faldt jeg over en af byens store guldsmede. Eftersom jeg selv lige havde anskaffet mig nye smykker, fik det mig til at fundere over hvilke smykker der var populære til herrer – Sommeren 2013. Læs hvad jeg fik ud af mit besøg hos: Ure&Guld, Sct. Mathias Centeret, Viborg – Og læs om guldsmedens top 3 over populære smykkemærker til mænd.

Den første hun nævnte var NIALAYA – Et brand med sjæl
NIALAYA er et meget luksuriøst smykkebrand som har hovedsæde i Los Angeles, Hollywood. Manden bag virksomheden er den danske designer Jannik Olander. NIALAYA producerer smykker af ædel sten og semi-ædel sten. Det er alt sammen håndlavet med en inspiration der er hentet på Janniks mange udlandsrejser. Historien bag virksomheden stammer fra Janniks første tur til Indien, hvor han mødte en lokal shanman. Efter dette møde opstartede Jannik NIALAYA.

NIALAYA forhandler både smykker til mænd og kvinder og som de selv skriver, er det smykker med en healende effekt både for krop og sjæl. Dette er ikke blot at købe et dyrt smykke, for som de skriver: “Giving a NirWana bracelet to a loved one, should be more than just buying an expensive piece of jewellery; it should be an emotional investment in the recipients well being”. Alle smykkerne er unisex - Dvs. At de både kan bruges til herrer og damer. På deres officielle hjemmeside er der mulighed for selv at designe sine egne unikke smykker.

Personligt synes jeg at idéen bag disse smykker er geniale. Samtidig synes jeg det er fedt at man selv har mulighed for at designe sit helt eget individuelle smykke. Der er et hav af muligheder for at mixe og matche, så det er bare med at komme i gang. Er du ligeså forelsket i brandet som jeg er, så besøg deres officielle webshop: http://www.nialaya.com/mens.  Priserne ligger fra: 1600-100.000 kr.
 
Den anden hun nævnte var Michael Kors – Et brand med støtte til organisationer
Michael Kors er en af Amerikas førende luksuriøse livsstils brands, som tilbyder tøj og accessories til både kvinder og mænd. Virksomheden har hovedsæde i New York City og har omkring 200 butikker etableret i 74 lande verden over.

Inden for smykke industrien forhandler Michael Kors med et væld af forskellige herreure. Der er noget til enhver smag og anledning. Urene er fremstillet med flotte detaljer og med en flot finish så man med stolthed kan bære det, uanset hvilken lejlighed der byder sig. De pryder din arm med flotte detaljer som gør det muligt at anvende ure hvad end du er mand eller kvinde.Så er du en mand der godt kan lide klassiske ure så er Michael Kors lige noget for dig. Besøg deres officielle webshop: http://www.michaelkors.com, og bliv inspireret af alt det, som brandet ellers har at tilbyde. Lige nu samarbejder Michael Kors med WFP (World Food Programme), som er en organisation der kæmper imod verdens hungersnød. Hjælp donationen ved at købe et Michael Kors - Watch Hunger Stop Ur. Prisen på uret ligger 1650 kr., hvoraf de 140 kr., går ubeskåret til donation.
 
Den tredje hun nævnte var: Diesel – Et brand der provokerer
Modevirksomheden Diesel, der er kendt for deres jeans og tekstil varer, producerer urer med et provokerende og moderne udtryk, som tiltaler nogle og ryster andre. Diesel er et mærke der går forrest når vi taler om at skabe nye trends der både er kombineret af god kvalitet og er produceret af robuste materialer.

Et Diesel ur tiltaler manden der ønsker et frækt sporty ur som en del af dagligdagens outfit. Hvis du vælger at investere i et Diesel ur, kan du være sikker på at følge moden, samtidig med at andre vil sende dig misundelige blikke. Et Diesel ur, signalerer en form for rebelskhed, da man ved at bære et ur som dette, går imod det klassiske ur. Er du rebelsk, så lad dig inspirere eller investere i det Diesel ur du synes bedst om – Køb det på webshoppen: http://www.urkompagniet.dk/maerker/diesel.html?gclid=CP6qkq3d6LcCFcKXcAod3kAALQ
 
Hvad end du er til brands med sjæl, brands der tager stilling til donationer eller brands der med garanti provokere folk, hvad end det er tiltalende eller ej, så læg et besøg forbi hjemmesiderne – Hvem ved, måske er dit næste sommerkøb noget fra disse lækre mærker.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen