Top 10 over de bedst klædte mænd gennem tiderne

Er du også nysgerrig for at se hvem der topper Magasinet Esquires liste? Læs med her, der er gode råd at hente om alle tiders bedste påklædning.



19. oktober, 2012 - kl. 16:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

10. Mark Twain, forfatter. Manden der var kendt for at have 14 hvide suits hængede, så han kunne iføre sig et nydt hver dag - så bliver man vidst ikke mere stilren!

9. Bob Dylan, sanger. Hans stil fandtes simpelthen ikke mere original og cool på den tid!

8. Johnny Depp, skuespiller. Ja svaret giver næsten sig selv. Den mand kan få selv de mest slidte klæder til at se helt kongelige ud. Når personlig stil er allerbedst.

7. Gordon Gekko, fra filmen Wall Street. Han lyser langt væk af power og selvtillid.

6. The Rat Pack, entertainere. "Den helt rigtige smoking kan forvande en mand til lige den han ønsker at være, og du skal gribe chancen for at bære en så ofte du kan". 

5. Gianni Agnelli, Mogul. Han introducerede den italienske kunst sprezzatura - at gøre det uperfekte perfekt.

4. Jay-Z, sanger. Swagger eller Gentleman? Han forstår i hvert fald at rocke den sorte læderjakke med sine solbriller!

3. Al Capone, gangster. Hvem har nogensinde kunnet mikse nålestribet med polkaprikket? Han brugte sin stil for at skabe respekt omkring hans "larger-than-life" personlighed. 

2. Beau Brummel, dandy. Han var den mest velklædte mand i det gamle engelske kongerige og det siges at han brugte 5 timer dagligt på at klæde sig på. Så ved vi hvor den metroseksuelle mand stammer fra?

1. Hulemanden, jæger. Hvem har sidenhen båret pels og skind med samme maskulinitet og stolthed? Allerede dengang indså manden to vigtige ting om tøj; det er nødvendigt og det skal altid passe!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen