Tommy Hilfiger fejrer nyt flagskib på USA's vestkyst

Læs hvordan amerikanerne vælger at åbne en ny butik og tag et smut forbi, hvis du er på de kanter



24. februar, 2013 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Tommy Hilfiger har den store glæde, at præsentere åbningen af deres West Coast-flagship store på hjørnet af Robertson og Beverly Boulevard i Los Angeles.

Det nye flagskib er et vigtigt skridt mod reetablering af brandet på LA-markedet. "Jeg elsker LA. Byen er en ikonisk destination i USA, og vores nye flagship store her er en hyldest til brandets lange tradition af engagement i og samarbejde med kunst- og underholdningsbranchen", "Robertson Boulevard er det perfekte hjemsted for alle vores kollektioner. LA's unikke stil indbefatter den afslappede vibe, ungdommelighed og uhøjtidelige attitude, der danner grundlag for brandets filosofi", siger Tommy Hilfiger. 

For at fejre både brandet i LA og samarbejdet med P.S. ARTS, var Tommy Hilfiger vært ved et dobbelt event den 13. februar: en blanding af modeikoner og LA-personligheder deltog i cocktailselskabet sammen med Tommy Hilfiger i den imponerende, nye flagskibsbutik på Robertson Boulevard, hvor de fik serveret Drew Barrymores egen Pinot Grigio, som også bærer skuespillerindens navn. Efter arrangementet i butikken modtog gæsterne et læderarmbånd med Tommy Hilfigers logo, som gav dem adgang til et eksklusivt afterparty på et hemmeligt sted i West Hollywood.

Når gæsterne trådte ind i den private klub, blev de ført ind til en digital installation af Tommy Hilfigers modeshow for herre- og damekollektionerne til efteråret 2013, som blev præsenteret kun få dagen forinden på catwalken ved New York Fashion Week. Tommy Hilfiger præsenterede ven, filantrop og performer Alicia Keys som særlige gæster.

Til ære for åbningen af det nye flagskib, er Tommy Hilfiger Corporate Foundation stolte over, at kunne præsentere deres partnerskab med P.S. ARTS og engagement i at donere penge og udvikle en flerårig undervisningsplan for de kreative fag på to skoler i Los Angeles' skoledistrikt, Walgrove Elementary School og Grand View Elementary.

Tommy og Dee Hilfiger var værter sammen med Jessica Alba, Cash Warren, Zooey Deschanel, Maria Bell og Elizabeth Stewart. Med bl.a. Alicia Keys, Jennifer Lopez, Katy Perry, Drew Barrymore, Santigold, Estelle, Olivia Munn, Ed Westwick, Alessandra Ambrosio, Kristin Davis og Julianne Hough.

Vil åbningskonceptet kunne overføres til Danmark?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen