Tøj-events er også for mænd!

Der findes et utal af events, hvor kvinder sælger ud af af brugt tøj, sko og accessories. Læs om tøj-events, og hvorfor I burde gøre det på jeres egen måde.



1. august, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


Der findes et utal af events, hvor vi kvinder sælger ud af alt vores brugte tøj, sko og accessories. Jeg deltog fornyligt i et. Dog blev det ikke til ret mange solgte ”items”, men det var sjovt og hyggeligt at deltage. Det sjove ved det var, at der gik sport i at kunne lokke kunder hen til ens egen stand. Det hyggelige ved dette event var, at vi alle var kvinder og i samme båd.
Jeg har op til flere gange fået stukket en pose i hånden, med tøj fra min kæreste, som jeg skulle prøve at sælge på trendsales, eller andre websites, der tilbyder denne salgsservice gratis. Da trendsales hovedsageligt er et website for kvinder, er det derfor også begrænset hvor mange mænd, der aflægger et besøg og som rent faktisk køber noget. Nogle mænd holder sig måske til det faktum ”at købe brugt tøj af andre, kun er noget kvinder gør”, men hvis vi gør det, hvad er der så i vejen for, at det kan blive en integreret del af det at være mand i dag.  Ligesom metroseksualitet er blevet et kendt begreb, er det måske også denne gruppe af mænd jeg hentyder til, som evt. ville være interesseret i at sælge ud af noget af deres brugte tøj. Der kan også henvises til den jyske fyr, der ønsker at tjene lidt ekstra og gøre en god handel. Hvad end du er jyde eller metroseksuel er der ekstra penge at tjene ved at deltage i sådan et event. 

Det undrer mig derfor, at der ikke rigtigt er nogle events, hvor I mænd har muligheden, for at sælge ud af det tøj der ligger og samler støv. Nogle vil nok mene, at det virker for ”hønsegårdsagtigt”, at skulle samles i en hal og sælge sit tøj til andre mænd, men det kan gøres på flere måder, så det både falder i smag og behag. Det vil specielt ikke være dårligt for den fattige studerende, at få lidt ekstra penge mellem hænderne, som evt. kunne bruges på nyt tøj, eller andre dyre anskaffelser.
Herretøj er generelt også dyrere at investere i, end kvindetøj hvilket ikke er noget dårligt argument for, at I ligeså vel som os kvinder kan sælge jeres tøj videre, når I ikke bruger det længere. Desuden får I heller ikke altid så meget skabsplads i garderoben, hvilket bevirker at I er nødsaget til at foretage en oprydning af jeres tøj oftere end vi kvinder gør det. Er du en mand, der går meget op i mode, og bruger mange penge på shopping ofte, vil dette også lige være sagen. Er du typen der betaler dyrt for mærkevarer skjorter, og ikke gider bruge dem efter et par gange, har du her mulighed for at investere i noget nyt, ved hjælp af de penge du kan få indsamlet ved at deltage i sådant et event.

Hvis jeg skulle komme med et forslag til et event for jer, ville det indeholde øl/vinsmagning, fodboldbord, lækkert mad, kombineret med jeres brugte tøj I sælger. På den måde vil det blive i en mandlig stil, så det ikke går hen og bliver for ”hønsegårdsagtigt”, som vi kvinder elsker det. Foruden et forhåbentligt pragtfulgt salg, vil det også blive en hyggelig og sjov aften i samvær med vennerne.
Er du i tvivl om, hvilken stil du har, og hvilket tøj du skal af med, eller have anskaffet for at fuldende garderoben, kan du altid spørge i de tøj butikker du handler i og få hjælp den vej fra. Nogle tøjbutikker tilbyder tøjaftener, hvor man som kunde kan booke sig ind, og på den måde få hjælp til at finde frem til sin individuelle stil. Ved at have for øje hvilke ”items” man mangler, for at fuldende garderoben, er man bedre rustet til enten at sælge ud, af de varer, der ikke længere fungerer optimalt eller til at købe noget nyt og spændende. De items der ikke kan sælges kan med fordel afleveres hos den lokale genbrugsbutik, så andre kan få glæde af det. På den måde, har man også gjort en god gerning.

Kunne sådant et event være noget for dig? - Undersøg hvilke events der foregår nær dig, eller start din egen event aften. Begynd med at rydde ud i din garderobe, så du får et overblik over, hvilke items der er ”in” eller ”out”, i forhold til din stil og til den nuværende sæson.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen