Tiger Woods er årets bedst betalte sportsikon

Forbes er klar med opgørelsen over 2012-2013's bedst betalte sportsfolk, hvor stilren golf har overtaget efter sidste års brutale boksning.



9. april, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hvad enten vi vil være ved det eller ej, så har sportsfolk – og især rige og berømte sportsfolk – væsentlig indflydelse på moden, og hvordan vi klæder os generelt. Hvem husker f.eks. ikke med bæven tilbage på den periode, hvor David Beckham havde hanekams-frisure...

Derfor er det også en væsentlig modebegivenhed, når erhvervsmagasinet Forbes' liste over årets bedst betalte sportsfolk udkommer (opgjort fra 1. juni 2012 til 1. juni 2013).

, som han aldrig glem... – som han aldrig kommer til at huske, og Mayweather efterhånden er blevet så meget offer for sin egen succes, at ingen tør møde ham, så er det ikke blevet til mange kampe for de to stjerner siden.

Deres indtjening er derfor faldet markant, og set med en moderigtig brille er det ikke helt skidt. Bar overkrop og boksehandsker bliver bare aldrig et mainstream look.
Boksernes fald fra tinderne har til gengæld givet plads til en gammel kending, der som Fugl Føniks har rejst sig fra skandalernes aske.

Tiger Woods er tilbage på tronen, og med ham den mere stilsikre golfsport. Selv om masserne efterhånden har taget sporten til sig, udstråler den stadig en form for eksklusivitet, og særligt de professionelle aktører viser sig ofte som trendsættere, og går nye veje ift. sammensætning af spændende outfits.

Årets Top 10 over sportsfolk med størst indtjening:

1. Tiger Woods, golf, 78,1 mio. dollars (ca. 440 mio. dkr.)
2. Roger Federer, tennis, 71,5 mio. dollars (ca. 400 mio. dkr.)
3. Kobe Bryant, basketball, 61,9 mio. dollars (ca. 350 mio. dkr.)
4. Lebron James, basketball, 59,8 mio. dollars (ca. 335 mio. dkr.)
5. Drew Brees, amerikansk fodbold, 51 mio. dollars (ca. 285 mio. dkr.)
6. Aaron Rodgers, amerikansk fodbold, 49 mio. dollars (ca. 275 mio. dk.)
7. Phil Mickelson, golf, 48,7 mio. dollars (ca. 273 mio. dkr.)
8. David Beckham, fodbold, 47,2 mio. dollars (ca. 265 mio. dkr.)
9. Cristiano Ronaldo, fodbold, 44 mio. dollars (ca. 246 mio. dk.)
10. Lionel Messi, fodbold, 41,3 mio. dollars (ca. 231 mio. dkr.)

Floyd Mayweather og Manny Pacquiao befinder sig for øvrigt side om side på listens delte 14. plads med indtjeninger på sølle 34 mio. dollars (ca. 190 mio. dkr.) hver.

Kort efter udarbejdelsen af ovenstående liste har Mayweather imidlertid indgået en tv-aftale med CBS og Showtime, der sikrer ham omkring 200 mio. dollars, så han vil nok rykke en del placeringer frem af listen igen til næste år.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen