Tid til festival - få stilen!



25. juni, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Charlotte Stegmann Jakobsen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Sommerens festivaller er over os! Northside er netop veloverstået, Roskilde er udsolgt og gadefesten "Distortion" lagde stilen an for årets festivalmode. Her får du guiden til, hvordan du styler det ultimative festival look! Og den gode nyhed er, du behøver højst sandsynligt ikke investere til lejligheden - langt det meste finder du i basisgarderoben!

Jared Leto
Okay, denne skjorte er måske ikke en del af din basisgarderobe - eller måske er den! Ikke desto mindre får Hawai-skjorten en renæssance takket være Jared Leto's boheme-Jesus-Christ-rockstar look. Tag en tanktop eller t-shirt inden under, find de sorte jeans frem og bind en skjorte om hoften, og så rocker du med. Tilsæt en langt kæde om halsen, et par pilot-solbriller og kæmpe støvler for at gå hele vejen! Lokket virker også med Converse eller flip-flops.
Mike Comrie
Mike Comries stil er nok lettere at finde i garderoben. Find en t-shirt frem og tilsæt et par deminshorts! Hvis du ikke har et par denimshorts, så er det bare med at komme afsted og finde dem, for de er det hotteste af det hotte i år, og fås i alle farver og prisklasser. Er du ikke overbevidst om, at denim er dig, så er det på med lærredsshortsene - gerne i blå farver. Pilot-solbrillerne kan du godt finde frem igen, og et par lærredsinspirerede sko til at fuldende looket.
Tag et kig i galleriet for flere festivallooks, samt forslag til indkøb, hvis du beslutter at udvide garderoben inden! Jeg har været et smut forbi asos.com og fundet lidt lækkerier til dig! Og hvis du er en af de heldige, som drager afsted på festival i løbet af sommeren, så rigtig god fornøjelse!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Charlotte Stegmann Jakobsen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen