The Man of Style

Sergei Sviatchenko



27. marts, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Er du en velklædt mand med styr på det ydre såvel som det indre? Er du en mand med sans for detaljer og god stil? Alt i alt, er du så en ”man of style”? Hvis du kan svare ja til disse, burde du kunne gå ind under samme kategori, som bl.a. den stylish kunstner, Sergei Sviatchenko.
 
   Sergei Sviatchenko er kendt som én af Danmarks bedst klædte mænd. Med sin næsten majestætiske titel indenfor modeverdenen, er Sergei en mand med en mission. Han vil gøre Danmarks mænd (og kvinder) mere velklædte. Hvor er æstetikken, kunsten og det smukke i tøjet og detaljerne blevet af? Det forsøger Sergei at råde bod på med sin blog CLOSE UP AND PRIVATE, hvor han tager sjove og skæve billeder af lækre detaljer, skønne snit og stilfulde sammensætninger.
 
   Sergei Sviatchenko er oprindeligt fra Ukraine, hvor han blev uddannet indenfor arkitektur og kunst. Hans evner, kreativitet og ikke mindst hans stil, har hurtigt bragt ham vidt og bredt, og i 1990 flyttede han til Danmark. Han er kendt for sine collager, som billederne på bloggen, CLOSE UP AND PRIVATE, også bærer stærkt præg af. Her vil du nok kunne genkende modellen, én af Sergeis sønner, Erik Sviatchenko, bedre kendt som fodboldspiller hos FC Midtjylland.
   I forbindelse med bloggen, har Sergei arbejdet sammen med Euroman, samt lavet CO-creations for Jack & Jones, hvor enhver fik muligheden for at købe sig et startkit med skjorte, cardigan, slips og klud, så man nemt og smertefrit kan blive stilfuld som Sergei.    

   Hvis du selv vil være en ”man of style” uden at erhverve dig et startkit, kan du starte med at lade dig inspirere af artiklen ”Burberry Got it Going On” fra sidste uge. Her er stilen 60’er-inspireret engelsk MOD med fokus på detaljer og masser af stil. Herudover bliver du nødt til at anskaffe dig skønne slips og butterflies, skjorter og jakker – alt sammen med fokus på detaljen. Der skal leges med de detaljer! Fyr farver i foeret og på strømperne, leg med skøre manchetter og sjove mønstre, men vigtigst af alt; anskaf dig en tweed-jakke. Ifølge Sergei, kan ingen mand overleve et stilfuldt liv uden sådan én. Og husk altid, at selv de mindste detaljer gør en forskel.
 
   Blev du fascineret af denne inspirerende mand, skal du sørge for at følge ham på hans blog: www.closeupandprivate.com
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen