Test af Danish Skin Care

Test af ansigtsprodukter til mænd fra Danish Skin Care uden parfume og farvestoffer



28. december, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Jeg har igennem de sidste par måneder testet en ansigtshudplejeserie fra Danish Skin Care. Jeg må sige, at jeg er ganske positivt overrasket over produkterne. Ikke blot resultaterne, men også letheden i at bruge dem samt de små ekstra ting, som jeg sætter pris på i dagens Danmark - f.eks. at man ikke fylder produkterne med unødig parfume og farve, blot for at irritere huden endnu mere. Jeg tror ganske enkelt ikke på, det kan være særlig sundt med alle de tilsætningsstoffer.
Jeg testede en serie mod fedtet hud. Jeg startede i badet med cleansing gel, som jeg smurte godt ind i huden og lod det skumme op. Efter badet og mens huden stadig var våd og blød, brugte jeg shaving gel fra Danish Skin Care, som barberskum da jeg skulle barbere mig. Igen vasker jeg huden godt af efter barbering - denne gang med koldt vand. Koldt vand lukker porrerne i huden efter endt barbering. Herefter påførte jeg daily exfoliator, som udover at udglatte hudens overflade også øger hudens kollagenproduktion. Når man øger kollagenproduktionen, reducerer man ældningstegn og reducerer forekomsten af hudmisfarvninger, bumser og hudorme. Jeg må sige, at jeg ganske enkelt, har kunnet se en reducering i netop bumser og hudorme. Misfarvninger samt ældningstegn, skal man nok bruge en lidt længere periode for rigtig at kunne se forskellen. De fleste mænd, har dog ganske dybe porrer, som samler rigtig meget skidt - specielt omkring næsen. Og det hjælper ikke, at vi også skal barbere os næsten eller dagligt. Derfor er det ekstra vigtigt med en god exfoliator! Til sidst påførte jeg ansigtscremen, som indeholder masser af gode vitaminer og antiinflammatorisk Aloe Vera og allantoin. Du vil opleve, at produkterne virker en smule "rå" og "kedelige" i duften. Men dette er absolut kun et STORT PLUS - produkter fra Danish Skin Care, indeholder nemlig hverken parfume eller farvestoffer.

Hvorfor skal du så vælge Danish Skin Care, frem for alle andre produkter som findes på markedet?

Det skal jeg fortælle dig, ganske simpelt.

1. Danish Skin Care virker
2. Danish Skin Care leveres i små og nemme beholdere, som for det første er lette af have med, for det andet leveres de i max 100ML beholdere, som gør at du må have dem med i håndbaggagen, når du er ude at flyve.
3. Danish Skin Care er en nem og god måde, at holde din ansigtshud frisk, sund, ungdommelig og blød.
4. Danish Skin Care giver ingen irritation pga. produkterne ikke indeholder farve eller parfume.
5. Danish Skin Care er ikke testet på dyr.

Hvis du vil vide mere om Danish Skin Care, eller bestille produkter online, så besøg deres hjemmeside http://www.danishskincare.dk/

På hjemmesiden finder du også et godt juletilbud, hvor du sparer hele 49% ved køb af et julesæt til enten julepleje eller til barbering.

OBS. Det eneste du skal være opmærksom på, når du bruger produkterne, er at du kan spare lidt ved ikke at trykke i bund på beholderen. Hvis du trykker i bund, specielt på anisgtscremen, så får du alt for meget spild creme ud - og det er jo super ærgeligt. Tryk den bare halvt ned, så får du nogenlunde den rette mængde.

Glædelig jul.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen