Tern, tern, TERN



5. marts, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Tern kan komme i mange farver og størrelser. De fleste mænd ejer en samling ternede skjorter uden decideret at tænke over, at tern indebærer et utal af muligheder - udover, at de selvfølgelig også liiiige er ved at være noget af det hotteste for tiden.

   De for nyligt afholdte modeuger i verdens modehovedstæder bugnede med tern i alle afskygninger, og særligt de skotske klantern, vakte stor opmærksomhed på diverse catwalks. Tern-maniaet gør sig dog ikke kun gældende, hvis du tilhører MacArthur- eller MacBeth-klanen. De skotske tern, ja tern generelt, er nemlig for alle nu. Hvis du ikke føler dig helt i dit skotske hjørne, optræder den ternede tendens også i form af de klassiske tern, tern på en moderne og nyfortolkende måde, samt de signifikante røde og sorte grunge-inspirerede tern.
 
   Den danske designer Asger Juel Larsen, var særligt inspireret af tern til sin SS14-kollektion. Hans modellers hærgede look, kombineret med store støvler, en løs silhuet og den ternede flannel-skjorte bundet om livet, skabte det helt rette grunge-look. Hvis i tvivl, kan du altid lade dig inspirere af grungens Kurt Cobain. 

   For at gøre looket mere moderne, som set hos Phillip Lim, skal du tænke over farvevalget, utraditionelle materialer og kombinationer. Et helt hvidt look giver stilen et mere rent og moderne udtryk.
 
   Uanset, hvad du giver dig i kast med af tern, er én ting sikkert; en rigtig mand tør at gå med tern. Og han rocker dem, som kun hans bedstefar kunne gøre det i 50’ernes MOD-kultur. Spørgsmålet er så bare, om du er mand nok?
Hvis du er, tager jeg min ternede sixpence af for dig!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen