Streetammo brander igennem

Typo intentional.



22. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Kommer du en tur forbi Aalborg kan du ikke undgå at se byens mest udbredte tøjmærke; Streetammo. Over det sidste års tid har det også spredt sig med lynets hast over resten af landet.

Jeg har kendt til Streetammo som webshop i mange år,( første ordrebekræftelse fra min side hedder #8321 og er tilbage fra 2005. Tak Gmail.) og bifalder da også at deres eget brand virkelig er blevet bygget op og rykker igennem.

Der er to ting jeg vil tilskrive succesen. Super fedt design. En dyb indsigt i målgruppens kommunikation. 
Et fedt design garanterer ikke salg. Genial markedsføring gør. Igennem det sidste lange tid har jeg set Mark Urban og de andre Streetammoaktører skabe kæmpe recognition af deres brand på Instagram - og her er jeg også nød til at bifalde deres push på tøj til pigerne under hashatagget #HGWSA = hot girls wear streetammo - de har i den grad fanget folks opmærksomhed. At de så har trukket smukke modeller som Donna Marie ind, gør det ikke værre.

Jeg vil egentlig ikke skrive side op og ned om den nye SS14 collection, og heller ikke om SAW kollektionen - Tjek istedet i galleriet hvad du og din kæreste ønsker sig den kommende sæson.

(Psst Streetammo: Kollektionsprøver - Connery.dk bor i Nørresundby nu)
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen