Stenströms har åbnet deres første flagship store i verden!

Og tilmed i Danmark!



16. december, 2011 - kl. 15:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Den over 110 år gamle skjortefabrik Stenströms, der indtil nu har været et forholdsvis ekslusivt svensk mærke, med få danske forhandlere ( i København, Fredericia, Lyngby, Århus, Svendborg Sorø og Randers), slog sidste fredag dørene op i deres første flagship store i verden.

Connery.dk fulgte ikke åbningen på tæt hold, men vi har fået en masse pressebilleder, der viser hvad det svenske mærke kan byde på.

Det svenske Stenströms byder (kort sagt) på alt indenfor både den finere kategori, lidt fra basic kategorien og lidt fra den helt gentleman inspireret (helt ned til mindste charmekluds-detalje) - selvfølgelig med skjorter som den dominerende del af kollektionen.

Fra fundamentet – gentleman inspireret tilbehør med svensk charme og tradition.
 


Fundamentet

Stenströms fabrikkens fundament; skjorterne.
Det klassiske herre element fra den finere (basic) kategori, har været en fast del af kollektionen siden begyndelsen 1899 (eller for mere end 110år tilbage). Kollektionens hovedelement, der rummer alt, fra den klassiske(ensfarvet)udgave, til den mønstret, prikket, ternet, stribet, farvekombineret, blomstret og den rå denim eller skovmandsudgave. – De fleste med Stenströms signature på siden af knapperne.



Pulloveren

Velkendt herre element, der også tilhører denne kategori og er derfor også er en del af hvad Stenströms har at byde på. – Både i klassisk og nedtonet udgave, med patches og i mere iøjnefaldende farver.



Cardiganen

Strik-sweateren fra morfars garderobe eller morfar cardiganen er også et element fra herreuniverset, som svenske Stenströms har valgt at fortolke til deres kollektioner – i både den traditionelle og den mere særprægede eller stribede version. 



Blazeren

Den velkendte og fine herre blazer pryser også svenske Stenströms kollektion- og igen i form af forskellige udgaver. Fra den (Britiske Royal Navy) uniforms- inspireret blazer, til den fine suit eller black tie (dinner jacket)udgaven og de mere rå tweed eller uld versioner.  Fra grå til sort, ternet til enkel og (næsten) alt derimellem. Enkelt, velkendt og stilrent.
 


Slipset

Den ekstravagante accessories (fra i et af de forrige århundreder), hører traditionen tro til skjortens og blazerens kategori og dermed også Stenströms universet. Både i form af den enkle og fine udgave og den mere farverige, blomstret eller særpræget. 



Charmekluden

Stenströms pressebilleder, hjemmeside og kollektion antyder at det yderst elegante gentlemans element (charmekluden red.) er en nærmest lige så fast del af kollektionen, som fundamentet (skjorterne red.). I hvert fald en accessories som svenske Stenströms har taget kærligt til sig (ligesom mange andre modeskabere).
 


Halstørklædet

Svenske Stenströms byder på en del forskellige udgaver, af det klassiske halstørklæde. Fra den fine, tynde og ternet – andre lige så velkendte klassiskere.
 


Herreskoen

Stenströms kategori af herresko, byder på de lidt traditionelle vinter sko i ruskindsudgaven, med undtagelse af dette lidt mindre traditionelle par, i farven grøn. En udgave, som (med farven) skiller sig lidt ud fra det velkendte – men stadig i et genkendeligt design.
Alt i alt, byder det svenske mærke eller den mere end 110år gamle skjortefabrik Stenströms på et fint herreunivers, med alle de dertil hørende elementer og skjorter som kollektionens fundament. Traditionelt design med ædle svenske rødder og fine herre-og gentleman elementer.
Alle billeder inkl. galleri er fra Stenströms pressesite
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen