Soulland AW12

En kollektion inspireret af det gamle Rusland, før murens fald - ifølge Soulland selv.



6. februar, 2012 - kl. 19:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Den danske designer Silas Adler grundlagde i 2002 det lille firma Soulland, der specialiserede sig i print t-shirts. Siden har Soulland etableret sig i skandinavien såvel som internationalt, med sine kollektioner indenfor både klassisk herremode og streetwear.

I Soullands AW12 kolletion er Silas Adler blevet inspireret af det gamle Rusland og beskriver det som en rejse til Moskva før murens fald i 1989.

Soullands imperial march indtog København og showet var sat til at starte klokken 21.00 på Københavns Rådhus fredag aften, men allerede klokken kvart over otte kunne man finde en kødrand af mennesker uden foran Rådhuset der ventede på at komme ind. Forventninger var høje, og Soulland indfriede dem med stil.

Kollektionen afspejler t-shirt med prints med alt fra fostre, russiske fængsels tatoveringer, tzar familien og amerikansk propaganda - mormor strik, jakker i lysegrøn og chinos, som synes mere slanke i den her kollektion end de har været før. Mange af dem havde "igen" fået et udtryk som træningsbukser med elastik i bunden og uden lynlås eller knapper i lukningen, men i stedet tilføjet en sløjfe.

I forhold til sko fastholder Soulland sine karakteristiske brune/sorte læderhæle, men har dog valgt at give en del af sine klassiske herresko hvide såler så de bliver mere casual.

Alt i alt en gennemført og stilet kollektion.

Tendenser: Elastik i bukserne, stramme chinos, strik, hvide såler, lysegrøn, brunt, navy, print, lange sweatere, varsity jakker, sovietunionen.

Soulland har de næste 90 dage eksklusivt åbnet en pop-up shop i Illum i København hvor Soullands SS12 kollektion, Postmodern, vil blive solgt. 

Desuden kan du besøge deres webshop her: http://corporate.soulland.eu/
Copyright modesektionen.dk

Fotograf: Anders Rosenberg
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen