Som optakt til modeugen om få dage: Hvorfor Copenhagen Fashion Week kan så meget mere27. januar, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Copenhagen Fashion Week står for døren, og det bliver bestemt ikke kedeligt! Den første egentlige modeuge i København blev afholdt i 2006 og blev arrangeret af Danish Fashion Institute.

Siden da er tingene taget til, og i dag finder modeugen sted to gange om året og er en af verdens største. I 2010 var verdens største catwalk at finde på Strøget, hvor 220 modeller gik frem og tilbage på den 1,6 km. lange catwalk. Det var der, det gik op for resten af verden, at København ikke ligefrem er nogen kedelig modeby. Til årets første modeuge tilbage i februar måned deltog 2.402 forskellige brands. Derved overhalede den London, der kun havde omkring 2.000 udstillede brands - og også New York, der havde 2.288 udstillere.

Ifølge Gallery International Fashion Fair vil der i denne modeuge være 2.706 forskellige udstillere.

Modeugen i København bliver kun overhalet af Paris Fashion Week, som har 3.671 udstillere, men med det vokseværk Copenhagen Fashion Week har fået, er det kun spørgsmål om tid, før København har flest udstillere.

Copenhagen Fashion Week er ikke kun for VIP'S.
Selvom man hverken har CVR-nummer eller pressekort, er der nu ingen grund til at blive hjemme under modeugen, for selv om flertallet af shows er lukkede shows, kan du som menig mand eller kvinde være med til i modeuge-løjerne alligevel.

Danish Fashion Institute har gjort modeugen tilgængelig for alle borgere og turister. Med konkurrencer, events, konkurrencer og åbne modeshows er der rigeligt at tage sig til under Copenhagen Fashion Festival.
KBH er ikke high fashion 
Er man til Gucci, Prada og Louis Vuitton, er det uden tvivl modeugen i Milano, der er spændende at deltage i.

København er ikke en modeby, men en handelsby og det er det, vi skal slå os på. Under modeugen forventes der at være 60.000 indkøbere, journalister, fotografer og andre professionelle skikkelser samt utallige turister. Så hvis ikke du allerede har booket dit hotelværelse, er det noget nær umuligt at få et under verdens snart største modeuge. Rigtig god Copenhagen Fashion Week – vi ses forhåbentlig derude!?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen