SMUKKE BUKETTER, DER HOLDER I UGEVIS

Måske noget til kæresten?



24. maj, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Der er noget luksuriøst og dekadent over afskårne blomster - i hvert fald indtil de begynder at hænge med hovederne. Kalanchoe fra Queen® CutFlowers sætter helt nye standarder for, hvor længe en buket kan holde. Mindst tre uger og ofte meget længere står de store, farverige blomster stadig smukt.

 

Du kender måske kalanchoe som smukke potteplanter med frodige, farverige blomster. Forestil dig nu de samme smukke blomster - bare større og på lange stilke og med endnu længere holdbarhed. Jo, den er god nok! !
Queen® CutFlowers kommer med en holdbarhedsgaranti på mindst tre uger, og holder meget længere end det. Det betyder, at du for samme pris som en traditionel buket, får blomster, der holder op til fire gange længere. Og de kan meget mere end bare stå i buketter.


Den regerende Danmarksmester i blomsterkunst, Berit Skjøttgaard Laursen, har testet og udforsket mulighederne for, hvad man kan med, og hun er meget begejstret: ”Kalanchoe snit er et helt fantastisk materiale, med egenskaber vi ikke finder i andre snitprodukter. Udover den fantastiske holdbarhed, de smukke farver og former på både blomster og blade, kan vi anvende kalanchoe snit på alle tænkelige måder. Kun fantasien sætter grænserne. Især tiltaler det mig med den lange holdbarhed, både med og uden vand. Det betyder, at vores kunder får et produkt med hjem, som holder længe”, forklarer hun.

Kalanchoe snit-blomsterne er fremavlet hos det danske gartneri Queen, og er en nyskabelse både blandt snit-blomster og kalanchoe. Faktisk er de så banebrydende, at de har vundet IPMs nyhedspris for afskårne blomster.

Sådan bruger du Queen® CutFlowers

  • ·     I buketter af alle slags
  • ·      Til store og små dekorationer, hvor de giver 
meget høj holdbarhed - selv uden vand
  • ·      Som elegant kuvertpynt - fx stukket ned i 
servietten
  • ·      I kranse og opsatser

Queen® CutFlowers er idéelle til alle typer buketter og dekorationer, og holder mindst 3 uger

Værd at vide om Queen® CutFlowers:

  • ·     Buketterne er garanteret en holdbarhed på tre 
uger, og de holder meget længere end det
  • ·      Fås i flere pink og lyserøde nuancer samt gul - 
og der er flere farver på vej
  • ·      Sorterne er testet og godkendt af nogle af 
Danmarks bedste blomsterhandlere

Q   Queen® CutFlowers forhandles i butikkerne i alle Bilka-varehuse fra uge 19. Løbende vil blomsterhandlerne også få 
dem i deres sortiment, så de kan købes i 
blandede buketter også.


Om Queen/Knud Jepsen A/S

Knud Jepsen a/s er verdens største producent af kalanchoe, som markedsføres under mærket Queen®. Gennem dedikeret og målrettet innovation, udvides sortimentet konstant med trendskabende planter af udsøgt kvalitet til en krævende moderne livsstil.

Gartneriet på 120.000m2 er placeret ved hovedkontoret i Danmark og har her 120 ansatte.  Desuden har virksomheden produktion i Tyrkiet og Vietnam. Knud Jepsens planter og stiklinger sælges overalt på det internationale marked.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen