Slut med kedelige sokker, nu skal der knald på.

Væk med de sorte og hvide sokker og ind med mønstre, striber og farver med knald på.



19. april, 2012 - kl. 15:38
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


Sommeren er lige om hjørnet og det er snart tid til at få flashet lidt mere sokker og ben.

Derfor ud med de kedelig hvide og sorte, ensfarvede sokker og ind med sokker med knald på, som matcher farverne i modebilledet lige nu.
Flere steder registrerer man øget opmærksomhed på sokkemoden. Hvis man på en billig og hurtig måde skal afslutte et look, er det ved at købe sokker, som viser attitude og sans for detaljer. Det kan være farver, mønstre eller striber som fuldender det hele.
Udbudet er heldigvis stort og der er for enhver smag.

Mange tror måske at den klassiske tennissok er røget ud i kulden, men de har skam stadigvæk tilpas meget streetcredibility og swagger, sat sammen med det rigtige tøj.
Der er flere steder du kan få de fingrene i de mange fede sokker til billige penge. Bla. www.thissocks.dk og www.heprom.dk har et stort udvalg men også mærker som bl.a. JBS har specialieret sig i stribede farverige sokker. 

Men husk at overholde de gyldne regler indenfor sokke moden: Vælg en sok efter attitude og vis personlighed, tilpas farver til dit øvrige outfit men vær modig og ikke mindst skift dem løbende - der er intet værre end sure sokker.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen