Skrub din hud - det giver bedre kulør

Skønhedsguruen Rasmus Raz Andersen, indehaver af RAZspa, også kendt fra modemagasiner og Go’ morgen Danmark, giver mænd tips i hvordan de undgår tør hud.



18. marts, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hør bl.a. om alternative metoder til solarium samt hvordan du nemt kan lave din egen blødgørende og fugtgivende ansigtsmaske. RAZspa udlodder også 6 sæt ansigtsprodukter til en værdi af ca. 600kr pr. sæt i en konkurrence, som du kan læse mere om i artiklen.
Vinteren lakker mod enden, solen begynder at varme mere og mere, og foråret trænger sig på. Er du blevet godt og grundigt vinterbleg, har du misbrugt solariestrålernes varmende og brunende lys, har du fået for tør hud og lider du af vitaminunderskud? Raz giver her sine bud på, hvordan du får kuløren tilbage på den mest skånsomme måde, hvad du selv kan gøre for at genopbygge dit ansigt efter vinterens strabadser og hvordan du undgår tør og afskallet hud, som mest af alt kan sammenlignes med en rosin.

Forårsbleg – ikke jeg

Alternativet til solarium er gulerodsjuice, som er Guds gave til den blege mand. Har du en juice-maskine, som er så moderne for tiden, kan du nemt lave din egen daglige dosis af gulerodsjuice, som ikke blot er sundt, men også har et kæmpe indhold af B-vitamin og som også er spækket med et hav af gode vitaminer. Et stort indtag af gulerødder, og helst gulerodsjuice, giver en fantastisk kulør. Den knækker en skummetmælks farvet hud, til en væsentlig mere behagelig nuance og så smager det også godt. Du kan evt. presse en appelsin og en lime sammen med gulerodsjuicen, så får du suppleret med endnu flere lækre vitaminer og en ikke mindst en fantastisk smag.
Hvis du er rødhåret, så har du højst sandsynligt en naturlig lys hud – og det gør absolut ingen skade med en flot lys hud i kontrast til det røde hår. Raz udtaler, at han på et tidspunkt i sit liv, kun datede ginger boys med pale skin! Det er absolut sexy at være ginger med en lys hud, siger han. Men er du typen, som absolut må have en smule kulør og hvis du bruger tan in a can, anbefaler Raz at That’so SUN MAKEUP er bedst, da du kan vende bunden i vejret uden at stoppe doseringen. Den giver i øvrigt også en flot farve og fås i to varianter. Raz udlodder i hvert af de 6 sæt, en af hver, både den almindelige clear uden kulør og den choko-farvede.

Den fineste kulør får du altid på ferie, i solariet eller med din selvbruner. RAZ anbefaler din egen kulør. Men den mest optimale og levende hud, får du, hvis du fjerner de døde hudceller og kombinerer med de anbefalede behandlinger. Raz vil personligt anbefale mint skrub til at fjerne døde hudceller. Mint skrub giver vitaminer til din hud og den blødgører, så du får hud som en babynumse. Raz udloder 6 mint skrub til konkurrencen, så der ligger én mint skrub i hvert sæt sammen med selvbruneren.

Tør og irriteret hud

Ønsker du samme hud-opmærksomhed som Ronaldo, Brad Pitt eller Ryan Gosling, skal du vide at de besøger deres kosmetolog ugentligt og intet har imod at ligge med fugt- og andre ansigtsmasker. Har du hverken tid, mulighed eller lyst til dette, kommer her 3 gode tips og opskrifter, som kan spare dig for tusindvis af kroner – samt en del besøg hos en kosmetolog.
 
Rens, Maske, Genopbyg:
 
a.     Damp/rens; Bring vand i kog, tilsæt mint og kamille. Bland i en skål og sæt dig til rette på sofaen med hovedet let bøjet over skålen og med et håndklæde over hoved og skål, så dampen ikke slipper ud. Bliv i denne position og damp huden i 15 min. Denne metode åbner dine porer, dræner dine svedkirtler, sætter gang i blodomløb og renser huden samtidig.
b.     Peeling maske; Væk med de døde hudceller. Opskrift: kaffebønner, creme rest. Brug fintmalet kaffe i en cremerest og påfør den under bruseren, du fjerner alle de døde hudceller og efterlader huden lækker og blød.
c.      Genopbyggende vitamin-fugtmaske; Avocado, honning, tykmælk. Mos/blend/mas til en cremeagtig konsistens. Påfør huden 15 min. Doseringsforholdene er ikke så vigtig, så længe du laver en kombination du bryder dig om.

Spørgsmål; Hvor længe?
Svaret; Passende.
Spørgsmål; Hvor hårdt?
Svaret; Passende.
Spørgsmål; Hvor tit?
Svaret; Passende.
- Lidt ligesom sex
Vi håber, at I har fået nogle gode tips og tricks til en sund, blød og flot hud til at gå foråret og sommeren i møde. Den næste uge, vil I kunne stille spørgsmål direkte til Raz herinde på bloggen og alle svar vil offentliggøres løbende på vores facebook side http://www.facebook.com/Modesektionen.dk?ref=ts&fref=ts. De 6 som stiller de mest kreative og relevante spørgsmål til Raz, vil hver modtage et sæt bestående af; 1 That'so Sun Makeup clear (uden farve), 1 That'so Sun Makeup dark (choco farve) og 1 Scrub fra RAZspa til en samlet værdi af ca. 600kr pr sæt.

Besøg RAZspa på http://www.RAZspa.dk for at læse nærmere om alle produkterne.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen